Je terras inrichten volgens de laatste trends

Genieten van het zonnetje of gezellig barbecueën met vrienden… De lente en de zomer zijn dé periodes van het jaar waar een mooi terras echt van pas komt. Ben je aan het bouwen of verdient je terras een fikse opfrisbeurt? Dan zijn hier enkele trends die je zeker eens moet uitproberen.

Botanische harmonie met keramisch parket

Hout op je terras, het is weer helemaal “in”! Er ooit al aan gedacht om keramisch parket te leggen op je terras? Het kan! Het is niet enkel onderhoudsvriendelijk en makkelijk te plaatsen maar bovendien ook bijzonder mooi. Op gebied van inrichting gaan we helemaal de botanische weg op. Alles mag groener, natuurlijker en met een toefje victoriaanse bloemenprints! Keramisch parket zorgt voor de natuurlijke touch en je botanisch meubilair brengt alles in harmonie!

Fifty Shades of Grey

Vorige jaren zagen we de eclectische trend de revue passeren. Alles moest knalrood of geel zijn met gekke prints en bonte materialen. Dit jaar draaien we volledig de andere kant op en kiezen we voor zachte klei- en grijstinten. Back to basics zal in 2019 primeren. De zachte kleuren en getrouwe materialen brengen ons innerlijke rust terwijl we op ons terras gezellig genieten van de zon.  

Big, bigger, biggest

Dit jaar gaan we helemaal voor XL-terrastegels! Hoe groter hoe beter. Het is niet enkel makkelijk en snel te plaatsen maar het geeft je terras de open en uniforme look dat het verdient! Geen fan van grove voegen? Dan zal deze trend je bekoren! Want grote tegels, dat betekent minder opvallende voegen.   

Een terras tot in de oneindigheid  

Een opvallende trend dit jaar is het doortrekken van je woonkamertegel naar je terras. Het gevolg? Een open ruimtegevoel in huis en een terras dat oneindig groot lijkt. Impermo volgt deze trend met een binnen-buitenreeks. Deze reeks voorziet een vloertegel die te verkrijgen is in een buitentegel van 2 cm dik en eenzelfde binnentegel van 1 cm dik.

 

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen.

Deze keramische tegels sieren onze hedendaagse woningen en terrassen

De vloer onder je voeten bepaalt de look and feel van een kamer.

Droom weg met de najaarsstijl van 2019: La palace Parisienne

Romantisch flaneren door het schilderachtige Montmartre, wegdromen bij de haute couture in de boe

GRATIS Nieuwsbrief