Impermo nu ook in Geel en Sint-Pieters-Leeuw

Gepubliceerd op 02 Januari 2018

Bijna 100 jaar na de opstart van het bedrijf groeit Impermo uit tot de grootste speler op vlak van tegels met verschillende vestigingen verspreid over Vlaanderen.

Op 15 juli presenteerde Impermo al met trots een nieuwe vestiging in Geel. Ook deze toonzaal weerspiegelt wat we bij Impermo belangrijk vinden. In de inspiratievolle toonzaal met levensgrote sfeerboxen vind je immers het grootste aanbod tegels van de Benelux tegen scherpe nettoprijzen. Zo maakt Impermo voor iedereen kwaliteit betaalbaar!

En Impermo zit niet stil, want vanaf zaterdag 6 januari staan ook in Sint-Pieters-Leeuw de verkoopmedewerkers van Impermo klaar om jou te begeleiden met persoonlijk advies, van keuze over plaatsing tot onderhoud en workshops.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Je vindt het uitgebreide assortiment ook volledig online, vergezeld van inspiratiefoto’s en bijbehorende onderhoudsproducten en plaatsingsmaterialen. Maar een tegel wil je toch graag eens in handen hebben? Bestel daarom de Belevingsbox! Je selecteert online de tegels die je mooi vindt en vier werkdagen later worden ze bij je thuis geleverd. Zo vergelijk je de structuur, de kleur en de kwaliteit van de tegel meteen in de ruimte waarvoor hij bestemd is. Zo ben je alvast goed voorbereid voor wanneer je langskomt in de toonzaal!