Droom weg met de najaarsstijl : La palace Parisienne

Romantisch flaneren door het schilderachtige Montmartre, wegdromen bij de haute couture in de boetieks op Avenue Montaigne. Parijs is dé stad die rijkdom, romantiek en warmte samenbrengt. Al deze elementen vind je ook terug in één van de najaarsstijlen 2019: La palace Parisienne.

Klassiek chique met botanische elementen

Deze interieurstijl bundelt het beste van de klassiek chique stijl met de eigentijdse botanische trend. Less is absoluut niet more. Warme kleuren en materialen vormen de perfecte symbiose met fleurige bloemenprints. Uiteenlopende stoffen en materialen in aardse tinten zorgen op hun beurt voor een hoge aaibaarheid. Ontdek een vloer die hierbij past.

Aaibaar fluweel

Een absoluut trendmeubel? Statementstoelen uit wijnrood fluweel. Ze worden rijkelijk versierd met oversized kussens van bloemen, vogels en vlinders. Het bed, dat maak je gewoon op met een luxueus overtrek, een sprei van faux fur en een berg aan kussens uit verschillende materialen waarin je letterlijk neervalt. Het samensmelten van diverse stoffen en texturen leidt tot een rijkelijk geheel. Voeg goud toe met deze wandtegels.

Rijkelijk marmer

Dat je ook met marmer een vleugje luxe in huis haalt, is al lang geen geheim meer. Vooral populair is zwart marmer met een patroon van witte nerven. Denk maar aan een bijzettafeltje met goudkleurig onderstel en glanzend marmeren tafelblad. Maak het geheel helemaal af met een grote vaas, gevuld met een royale bos bloemen en je kamer geniet meteen van een stylish upgrade. Breng marmer in je interieur met deze vloer.

Natuurlijke gezelligheid

Extra warmte in je interieur bekom je door kleurtinten gelinkt aan de natuur. Wijnrood, bosgroen en poederroze zijn key colours. Of denk eens aan een behang met botanisch bloemenpatroon. Is dat net iets te drastisch voor jouw smaak? Ook een mdf-paneel leent zich perfect om te behangen met een uitgesproken behangpapiertje. Extra voordeel is dat je zowel de voor- als achterzijde kan benutten en dat je dit paneel door het hele huis kan verplaatsen. In welke ruimte je ook bent, in welke mood je ook verkeert, je interieur is steeds op jouw maat ingericht.

Op zoek naar een vloer die jouw interieurstijl helemaal complementeert? Bezoek een Impermo-showroom in je buurt. Benieuwd naar het volledige gamma van Impermo? Vraag hier je gratis catalogus aan.

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Welke vloeren zijn child proof?

Een jong gezin met kinderen vraagt om een huis waarin geleefd mag worden.

Extra grote tegels XXL voor een extra ruimtelijk gevoel

We zien het graag groots: tegels steken we niet onder stoelen of banken maar laten we stralen in

Keramische zwembadboorden voor een perfecte afwerking

De zonnige temperaturen brachten ons een zomer vol snikhete dagen en klamme nachten.

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen.

GRATIS Nieuwsbrief