Breng de lente naar binnen en de gezelligheid naar buiten

Gepubliceerd op 17 May 2021

Nu de lente volop bezig is, genieten we allemaal van die eerste, deugddoende zonnedagen. Hoe breng je de lentesfeer in huis? En hoe zorg je ervoor dat je de gezelligheid van binnen, ook in je tuin terugvindt? Ontdek onze tips.

Eenzelfde tegelpatroon binnen en buiten? Het kan!

Impermo heeft de ideale manier gevonden om interieur en exterieur met elkaar te verbinden. Met de binnen-buitentegels creëer je niet alleen eenheid, maar vergroot je ook het ruimtegevoel. ‘Kan je dan niet dezelfde tegels gebruiken voor binnen en buiten?’, zou je kunnen denken. Helaas niet, een terrastegel moet namelijk vorstvrij en minimum 2 cm dik zijn, anders barst hij ongetwijfeld tijdens de eerste winter. Daarom ontwikkelde Impermo een assortiment met tegels die in twee varianten bestaan: één voor binnen en één voor buiten.

Blauwe steen of betonlook?

Ben jij bijvoorbeeld helemaal dol op de look van blauwe steen? Dan steelt Tilestone CerBlue Dark gegarandeerd jouw hart. Wie fan is van de betonlook zit bij Impermo sowieso gebeiteld, want ook de Tilestone Beton Grey is verkrijgbaar als terrastegel in 2 cm dik. Een mooi pluspunt is het XL-formaat van 100 x 100 cm, wat voor nog een extra ruimtevergrotend effect zorgt.

Ideaal voor de houtliefhebbers

Ben jij een echte liefhebber van hout? Pak jij al graag eens uit met een originele stuk? Dan is de Tilestone Grove exact wat jij zoekt. Deze binnen-buitentegel lijkt dan wel op hout, maar het is eigenlijk een keramische terrastegel met een onderhoudsgemak waarvoor Mister Proper direct zou tekenen. De warme, beige houttekening met noesten is perfect afgestemd op de oppervlaktestructuur, die er overigens voor zorgt dat je bij regenweer niet uitglijdt over de tegel.

Een echte luxevloer binnen én buiten

Ben jij een echte durver als het op je woning aankomt? Kies je liever voor een échte luxevloer, maar dan wel tegen een budgetprijsje? Tilestone Pietra Ceppo combineert het gemak van een keramische tegel met de authenticiteit van Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten, beter bekend als ceppo di gre. The best of both worlds, toch?

Nog inspiratie nodig? Ontdek het volledige assortiment binnen-buitentegels van Impermo. Of download de catalogus en het tuinmagazine. 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan