Waarom kiezen voor een vinyl vloer?

Gepubliceerd op 29 Juni 2021

Waar let jij op als je een nieuwe vloer kiest? Sterk, bestand tegen vlekken en makkelijk schoon te houden. Het zijn maar enkele eigenschappen die je over de streep kunnen trekken. Met een vinyl vloer vink je vlot je wensenlijst af. Ontdek alle voordelen en bestel hier je gratis stalen.

1. De sterke vinyl vloer: zorgeloos genieten

In een huis mag geleefd worden, toch? Met een vinyl vloer zit je safe. Geniet op je gemak van de warme uitstraling van je interieur. Ondertussen kunnen je kinderen je vloer op de proef stellen zonder dat jij je zorgen moet maken. Want je weet: mijn vloer in kunststof kan tegen een stootje. Ook je gasten zijn voortaan gerust. Zelfs je als vriendin haar favoriete pumps niet wil inruilen voor pantoffels, blijft je vinyl vloer spic en span. En heeft je mopshond in al zijn enthousiasme een vaas omgestoten, dan zal je enkel je vaas moet vervangen. Dat scheelt! Bekijk hier diverse looks en bestel je gratis stalen.

2. Stiller en warmer dan laminaat of keramische vloer

Als je over een laminaatvloer wandelt, veroorzaakt dat een ‘tikkend’ geluid omdat de vloer het geluid reflecteert. Niet bij een vinyl vloer, want die absorbeert het geluid. Zo blijf jij steeds zen, ook als de blokken en autootjes in het rond vliegen in de kinderkamer. Waar je ook van ontspant, is het warme gevoel dat een vinyl vloer je bezorgt. Net als echt hout neemt een vinyl vloer heel snel de omgevingstemperatuur aan. Dat voel je meteen als je er met blote voeten over loopt. Extra gezellig wordt het als je deze vloer combineert met vloerverwarming. Dankzij de lage warmteweerstand van je vinyl vloer is je vloer haast meteen warm. Dat went snel! Vraag je gratis brochure vinyl vloeren aan en laat je inspireren.

3. Onderhoudsvriendelijk: Morsen mag!

Gezien je gasten zich helemaal op hun gemak zullen voelen in je woning met vinyl vloer, bestaat de kans dat ze langer zullen blijven dan gewoonlijk. Dan kan het gebeuren dat tante Emma een glas wijn omkiepert en je neefje je zelfgemaakte pudding morst. Ook dan geldt: geen paniek. Vlekken op je vinyl vloer veeg je weg met een droge doek, en het voorval is vergeten. Echt lastige vlekken pak je even aan met wat aceton. Et voilà, geen vlek meer te bespeuren! Bestel hier je gratis stalen en voel zelf de kwaliteit van een vinyl vloer.

4. Uitstekend bestand tegen water

Eenzelfde soort vinyl vloer leggen doorheen je hele woning? Dat kan! Floorify rigide vinyl vloeren bestaan volledig uit kunststof. Ze kunnen niet opzwellen als ze in aanraking komen met water, in tegenstelling tot bijvoorbeeld parket of laminaat. Deze vinyl vloer kan dus ook in je badkamer of keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek diverse soorten (vinyl planken of vinyl tegels), kleuren en toepassingen. Check ook de laatste trends (XL plankenceppo di gre en de visgraat) en doe frisse ideeën op. Moeite met beslissen? Vraag tot 3 gratis stalen aan krijg ze snel thuisbezorgd. Zo wordt het makkelijker om te vergelijken. 

5. Vinyl vloer plaatsen? Kinderspel!

Een Floorify rigide vinyl vloer kun je eenvoudig zelf plaatsen. Dankzij het handige klik-systeem schiet de plaatsing snel op: leggen, klikken en klaar! Je kunt deze vloer zelfs bovenop een bestaande vloer installeren, ook op tegels. Misschien zag je de Floorify rigide vinyl vloeren al op tv, in ‘Een frisse start met vt wonen’. Dit programma vol wooninspiratie helpt koppels met verhuizen. De rest laat zich raden. Stylistes Ozanne en Guillemine gebruiken de Floorify vinyl vloeren om elke kamer om te toveren tot een gezellige woonruimte. Laat je online inspireren door de indrukwekkende make-overs en vraag jouw gratis stalen aan.

Floorify rigide vinyl vloer is even makkelijk te plaatsen als laminaatvloer, maar doet er extra voordelen bovenop. Zo is deze vinyl vloer extreem stil, sterk, vlekbestendig én bestand tegen water. Omdat een vinyl vloer warm aanvoelt en geluid absorbeert, draagt hij bij tot jouw wooncomfort. Welke vinyl vloer past bij jou? Bekijk diverse afwerkingen en bestel tot 3 gratis stalen.