Vinyl vloer, een waterbestendige vloer voor je badkamer of keuken

Gepubliceerd op

De vloer van je badkamer of keuken moet bestand zijn tegen vocht, onderhoudsvriendelijk zijn en ook nog eens passen bij je interieur. Misschien droom je van een natuurgetrouwe houtlook, of de stoere uitstraling van beton. Ook dan zit je goed met vinyl.

Een praktisch alternatief voor parket in de badkamer

Een badkamer moet niet alleen functioneel zijn, je moet er ook kunnen ontspannen. Na een drukke werkdag bijvoorbeeld, of tijdens dat zorgvuldig ingeplande uurtje me-time. Dat lukt het best in een gezellige, comfortabele badkamer. Wist je dat er vinyl vloeren bestaan die je voor je badkamer kunt gebruiken en eruitzien als parket? Zo geniet je van de warme uitstraling van hout, zonder risico op vochtproblemen. Floorify rigide vinyl vloeren bestaan volledig uit kunststof en zijn dus uitermate bestand tegen vocht. Benieuwd? Verken het gamma Floorify vinyl vloeren en bekijk inspirerende badkamerrealisaties.

Kies uit diverse natuurgetrouwe dessins

Zo’n houtlook, ziet dat er wel realistisch uit? Dat kun je zelf beoordelen door je gratis stalen aan te vragen. Maar we geven het alvast mee: je zal de diepte van de houtnerven en knoesten kunnen zien én voelen. De afwerking is mat en net als bij parket zit er variatie in de planken, wat een natuurlijk effect oplevert. Tip: trek je vinyl vloer door naar je slaap- en leefkamer voor een ruimtelijk effect en een harmonieus totaalplaatje. Vind hier jouw favoriete houtlook en bezoek een winkelpunt in je buurt.

De look van beton of natuursteen, en toch een warm gevoel

Liever een badkamervloer die oogt als natuursteen of beton? Zelfs dat kan met vinyl. Met de grootformaat Floorify rigide vinyl tegels bekom je een haast naadloos resultaat dat makkelijk te onderhouden is. Welke finish je ook kiest, je vinyl vloer zal gezellig warm aanvoelen en een comfortabele loopervaring bieden. Zo kun je met je blote voeten op je badkamervloer gaan staan zonder koude rillingen te krijgen. Omdat deze vloer geluiden absorbeert, kom je nog makkelijker tot rust. Vraag je inspiratiebrochure vinyl vloeren aan en ontdek alle voordelen van een vloerbekleding in vinyl.

Een duurzame vinyl vloer voor je keuken

Ook in de keuken speelt een vinyl vloer zijn troeven uit. Daar zit de duurzame toplaag van de Floorify rigide vinyl vloer voor iets tussen. Die maakt je vloer geschikt voor intensief gebruik. Het bewijs? De fabrikant geeft je 25 jaar garantie op je Floorify vloer. Rien en Rob plaatsten zelf een Floorify vinyl vloer in hun keuken, hal en woonkamer, bovenop hun oude linoleumvloer. Zij ervaren elke dag hoe praktisch een vinyl vloer wel is. Heeft hun peuter geknoeid, dan vegen ze de vlekken makkelijk weg met een natte doek. Lees hier hoe Rien en Rob hun vinyl vloer beoordelen.

Win tijd dankzij eenvoudig onderhoud

Je vraagt je misschien af hoe het zit met het onderhoud van een vinyl vloer. Da’s een meevaller, want vinyl vloeren worden niet snel vuil. Dankzij hun verzegelde oppervlak en de innovatieve anti-vlektechnologie kunnen stof en vuildeeltjes zich niet verzamelen of vastzetten. Van tijd tot tijd dweil je je vloer met water waar je pH-neutraal vinyl reinigingsproduct aan hebt toegevoegd, en klaar! Lees meer over het makkelijke onderhoud van een vinyl vloer.

Floorify rigide vinyl vloeren: geschikt voor elke ruimte

Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vinyl vloeren geschikt voor elke ruimte: de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer enzovoort. Deze vloeren zijn dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met een handig kliksysteem. Je kiest uit verschillende formaten (planken, visgraat of tegels), kleuren en stijlen. Graag hulp bij je keuze? Bestel gratis stalen, of bezoek een winkelpunt in je buurt.

Op zoek naar een waterbestendige vloer voor je keuken of badkamer, die past bij je interieur? Floorify rigide vinyl vloeren combineren de warme uitstraling van natuurlijke materialen met absoluut gebruiksgemak. Een romantische plankenvloer, vinyl tegels met stoere betonlook, een elegant visgraatmotief

Je kunt alle kanten uit! Bekijk de collecties, vraag je gratis stalen aan en bezoek een verkooppunt in je buurt voor advies.