Deze tegels plaats je zelf, in een handomdraai

Tegels en zelf plaatsen, dat gaat toch niet samen? Toch wel, dankzij de nieuwste generatie rigid tegels. Je vloer is snel en makkelijk gelegd en je hebt daar niet eens veel ervaring voor nodig.

Tegelvloer plaatsen in een handomdraai

Wanneer je aan de plaatsing van een tegelvloer denkt, ga je er vanzelfsprekend vanuit dat dit niet zonder een goed opgeleide vakman kan. Bij stenen en keramische tegels is het ook absoluut noodzakelijk om op de expertise van een professionele plaatser te vertrouwen. Maar als wij naar de nieuwe generatie harde vloeren met prachtige tegelmotieven kijken dan heb je deze in een handomdraai zelf geplaatst.

Innovatief clicksysteem

'Rigid tiles’ kunnen dankzij een innovatief clicksysteem gemakkelijk zelf geplaatst worden. Bovendien dient de ondergrond niet eens te worden voorbereid. De rigide vloeren kunnen dankzij hun samenstelling uit een composiet kern en een reeds geïntegreerde ondervloer rechtstreeks op een bestaande tegel- of plankenvloer of de chape geplaatst worden. En er hoeft ook geen rekening worden gehouden met eventuele droogtijden. Een rigide tegel kan na de plaatsing rechtstreeks worden belopen. En ook de meubels kunnen direct gezet worden. Dus zodra je vloer geplaatst is, kan het inrichten beginnen.

Voordeliger kostenplaatje

Instap keramische tegels starten vanaf kleine budgetten. Een rigide tegel daarentegen lijkt duurder. Echter moet je het totale kostenplaatje bekijken: uren van de vakman, bijkomend plaatsingsmateriaal en droogtijd zijn voor de nieuwe generatie tegels niet van toepassing. Deze kosten worden dus volledig uitgespaard waardoor het finale kostenplaatje beduidend lager is dan bij een keramische tegel. Doe-het-zelf is zeker niet alleen een trend maar ook dé manier om dingen zelf te doen, bij te leren en uiteindelijk kosten te besparen. Ontdek onze laagste prijsgarantie en topdeals.

Wil je graag je vloerenproject verder bespreken en genieten van de laagste prijs? Onze vloerenadviseurs staan in 5 winkels voor je klaar. Ontdek onze topdeals en meer informatie op de website

In samenwerking met FloorHouse

Meer nieuws van FloorHouse

Rigid binnenvloeren: alle voordelen die jij belangrijk vindt in één

Stel je eens voor dat je de voordelen van diverse soorten vloeren zou kunnen combineren.

Plinten en profielen: je vloer netjes afgewerkt, ook als je geen vakman bent

Een mooie vloer komt pas echt tot zijn recht als hij mooi afgewerkt is.

Welke klikvloer kun je gebruiken in de badkamer?

Wil je in je badkamer graag een klikvloer plaatsen met een natuurlijke uitstraling in hout- of st

GRATIS Nieuwsbrief