21 oktober: Opendeur bij Floorhouse!

21 oktober is het weer zo ver: Opendeurdag bij FloorHouse

Hoe de vloer van uw dromen eruit moet zien dat weet u het best. Maar of u ook een ondervloer nodig hebt, wat het beste vloerenmateriaal voor een badkamer of keuken is, en hoe u uw vloer in een handomdraai zelf legt, kunnen wij u het best uitleggen. En deze expertise delen wij graag: Onze vakmensen begeleiden u bij het kiezen van uw vloer en het plannen van uw vloerenproject. Met zo'n gedetailleerd technisch advies bent u zeker van het beste resultaat.

 

U bent momenteel bezig met een renovatieproject en op zoek naar een nieuwe vloer? Dan helpen wij u graag verder bij het kiezen van de juiste vloer uit een aanbod van meer dan 3.000 referenties – van parket, over laminaat, tegelvloeren en click-vinyl. En op zondag 21 oktober doen wij nog een dagje extra onze deuren open om u te assisteren. Van 13u tot 17u staan onze vloerenadviseurs in de vijf FloorHouse winkels klaar voor u.

Bovendien profiteert u gedurende de hele maand oktober van vele lopende actieprijzen: Op een groot assortiment Quick-Step, op bamboe parket, op ons tegelvloeren gamma en de revolutionaire Coretec vloeren alsook op de professionele plaatsingen, die FloorHouse voor u kan uitvoeren. Benieuwd?

Dan zien we u graag binnenkort in een van onze winkels terug of op onze webshop: www.floorhouse.be

In samenwerking met FloorHouse

Meer nieuws van FloorHouse

Wat zijn de voordelen van click-vinyl?

Budgetvriendelijk, makkelijk te onderhouden en de keuze uit een waaier van kleuren en tekeningen.

Wat zijn de voordelen van parket?

Met een parketvloer injecteer je karakter en klasse in je interieur.

Wat zijn de voordelen van laminaat?

Laminaat is een budgetvriendelijke vloerbedekking die makkelijk te onderhouden is.

Wat zijn de voordelen van een kurkvloer?

Ga je een vloerbedekking kiezen, overweeg dan ook de minder voor de hand liggende opties.

GRATIS Nieuwsbrief