Parketvloer kopen? Bied mee online, bij Moyersoen veilingen!

Vanaf 8/11 kun je op de website van Moyersoen meebieden voor diverse loten parket. Waag je kans en koop jouw parket aan een uitzonderlijk scherpe prijs.

Bied mee op parket 

Zet het in je agenda: van 8 tot 22 november kun je online bieden op kwalitatief parket. Zo’n 29.000 m2 parket werd ingedeeld in aantrekkelijke loten. Eik, populier en den. Visgraatparket, kasteelvloer en panneaux de Versailles. Meerlaags parket dat je kunt combineren met vloerverwarming. Het zit er allemaal bij! Er zijn zowel kleinere partijen (20m2) als grotere volumes (200m2). Ontdek de diverse loten.

Bezoek de kijkdagen

Je weet graag welk vlees je in de kuip hebt? Ga de loten parket dan eerst bekijken voor je aan het bieden slaat. Daarvoor bezoek je de kijkdagen in Mechelen tussen 14 en 17 november. Je kan er alles in detail inspecteren en uitleg vragen. Ontdek tijdstippen en locaties.

Grootste online veilinghuis van België

Of je nu koopt als particulier of bedrijf, op de website van Moyersoen veilingen kun je dag in dag uit koopjes doen. Daarbij ben je altijd zeker van een professionele afhandeling. De firma uit Aartselaar heeft 30 jaar ervaring met veilingen, waarvan 8 jaar met online verkoop. De aangeboden goederen komen meestal uit faillissementen, stockliquidaties of vrijwillige verkoop. Ze zijn nieuw of tweedehands.

Waarom kopen via een online veiling?

Door online te kopen bespaar je tijd. Je kan bieden waar en wanneer je wil. Bij Moyersoen veilingen profiteer je van een snelle afhandeling en een professionele service door enthousiaste medewerkers. Je kiest uit een uitgebreid aanbod en profiteert van een gunstige prijszetting. Registreer je gratis als gebruiker.

Hotspot voor koopjesjagers

De website van Moyersoen veilingen is een echte hotspot voor koopjesjagers. Dagelijks grasduinen zo’n 35.000 bezoekers door de diverse kavels. De kopers komen uit meer dan 130 verschillende landen. Ook (ver)bouwers kunnen bij Moysersoen hun hart ophalen. Zo kunnen ze online bieden op diverse vloeren, parket, tegels, meubels, keukens, bouwmachines en meer.

Wekelijks kijkdagen

Elke veiling heeft een of meerdere kijkdagen. Zo kan je alles inspecteren, meer uitleg vragen of toestellen uittesten. Wil je de kavel van je voorkeur vooraf gaan spotten? Bezoek dan de kijkdag voor de veiling die jou interesseert en vuur je vragen af.

Maandelijks themaveilingen

Erg populair zijn de maandelijkse themaveilingen voor bouw- en renovatiematerialen, machines voor professionals, parket, sanitair enzoverder. Van een nieuwe douche of vloer tot een volledig uitgeruste keuken of bedrijfsvoertuigen. Je vindt het in enkele kliks.

Expert in online veilingen

Moyersoen veilingen staat gekend als expert in het afwikkelen van faillissementen, liquidaties, onderhandse verkopen, winkeluitverkopen, vereffeningen, overnames enzoverder. Daarvoor heeft de firma zelf de nodige expertise in huis. Zo zijn er gerechtsdeskundigen en experten in veilingen, taxaties en inwinningsbemiddeling aan de slag. Met hun jarenlange ervaring leiden ze alles in goede banen.

Bedrijfsverkopen van a tot z

Moyersoen veilingen levert een volledige service op het vlak van bedrijfsverkopen. Overstocks en afgeschreven goederen en voertuigen worden via online veiling aangeboden aan de meer dan 70.000 klanten. Daarnaast is Moyersoen ook actief als makelaar van onroerend goed. Ontdek het online aanbod.

Ook voor verkopers

Misschien heb jij goederen, voertuigen of machines die je graag te koop wil aanbieden. Moyersoen ontfermt zich over je overstock, voorraad en bedrijfsuitrusting. Zo is de deal snel rond. Neem contact op voor meer informatie.Interesse in het online aankopen van bouwmaterialen of andere goederen? Bezoek de website van Moyersoen veilingen en bied mee! Wil je goederen verkopen via Moyersoen? Ontdek hoe dit in z’n werk gaat en neem vrijblijvend contact op.

In samenwerking met Moyersoen veilingen

GRATIS Nieuwsbrief