Tijdens de supersolden straffe kortingen bij FloorHouse op visgraatparket

Ontdek de tijdloze klassieker visgraatparket nu bij FloorHouse en profiteer ook nog eens van onze soldenactie met 25% korting op het hele gamma visgraat parketvloeren.

Daar moeten wij niet lang over discussiëren: een visgraatparket is van alle klassieke legpatronen de meest populaire en mooiste vorm. Zij bestaat al honderden jaren en heeft in al die tijd nooit aan grandeur verloren. Zij belicht tijdloze schoonheid en tilt elke kamer naar een hoger niveau in uitstraling en sfeer. Een in visgraat patroon gelegde vloer herinnert vaak aan majestueuze zalen en royale plaatsen. Waarom dus niet ook de eigen living een beetje glans en gloria geven door de vloer in een opvallend mooie patroon te (laten) plaatsen?

Waarom zou u een visgraatparket bij FloorHouse kopen?

  • U bespaart deze maand 25% korting op het hele gamma visgraatparket. Op onze topdeals hebben wij zelfs nog een hogere korting toegepast.
  • U vindt bij ons een ruimste keuze in verschillende afmetingen, afwerkingen (en dus kleuren), selecties en zelfs in verschillende houtsoorten.
  • Indien u zelf overweegt een patroonvloer te plaatsen, staan onze toonzaaladviseurs u met raad en daad bij. Voor diegene die dit te uitdagend vinden, nemen onze vakmensen graag de klus over en zullen zij uw visgraatparket professioneel plaatsen. 
  • U wilt liever een andere vloer plaatsen? Bekijk al onze acties nu op de website van FloorHouse. Gedurende de hele maand juli (t.e.m. 31/07) vindt u een groot aantal toppromoties binnen ons assortiment laminaat, parket, kurk, click-vinyl, rigid vloeren en tegels.

Bezoek ons nu op www.floorhouse.be

In samenwerking met FloorHouse

Meer nieuws van FloorHouse

Sterke vloeren van een Belgisch merk: Hogedruklaminaat van BerryAlloc aan SOLDEN prijzen bij FloorHouse

BerryAlloc biedt u een ruim assortiment vloeren in schitterend parket, duurzaam laminaat en water

Deze tegels plaats je zelf, in een handomdraai

Tegels en zelf plaatsen, dat gaat toch niet samen?

Ontdek dé innovatie in tegelvloeren

Er is een nieuwe generatie tegelvloeren.

GRATIS Nieuwsbrief