Een waterbestendige laminaat: altijd een goed idee

Gepubliceerd op 27 March 2020

De badkamer en keuken overstijgen tegenwoordig het functionele. De keuken is een ontmoetingsplaats geworden voor het hele gezin en de badkamer is veranderd in een mini-spa waar we even kunnen ontsnappen aan het hectische dagelijkse leven. Kortom, ze spelen een belangrijke rol in onze woning. Een mooie, hoogwaardige vloer is hier een absolute basisvereiste. Een laminaatvloer die zowel waterbestendig als elegant is past perfect in de gang en woonkamer maar ook in de keuken en badkamer.

De juiste vloer

Je kiest niet elke dag een nieuwe vloer, dus dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste kiest. Naast het uiterlijk, moet je ook rekening houden met de levensduur en het onderhoudsgemak. Signature Laminaat combineert het beste van twee werelden: het laminaat lijkt en voelt net als echt hout, maar met het extra voordeel dat het eenvoudig te onderhouden is en ongeëvenaarde prestaties levert. Ontdek de collectie.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Het geheim achter de prestaties van deze laminaatvloer schuilt onder andere in het volledig verzegelde oppervlak dat ondoordringbaar is voor bacteriën, vuil en zelfs vloeistoffen. Daardoor kun je de vloer heel makkelijk schoonmaken: even erover gaan met een vochtige doek en je bent klaar. Ook voor keukens en badkamers is deze vloer ideaal: dankzij de waterbestendige technologie maakt vocht geen schijn van kans. Je kan deze waterdichte laminaat dus in het hele huis gebruiken en zo een uniform interieur creëren. Ontdek de collectie.

Looks van een houten vloer

Met zijn uiterst verfijnde uiterlijk beschikt Signature Laminaat over de looks én de prestaties die je verwacht van een hoogkwalitatieve vloer. Dankzij de nieuwe technologie die ontwikkeld werd zijn de eigenschappen van een echte houten vloer perfect verwerkt in deze laminaat. De zijkant van deze vloer is dieper, scherper en je vindt er dezelfde imperfecties van echt hout in terug. Daarnaast is het design nog meer verfijnd en authentieker, de structuur nog preciezer en scherper. Daardoor valt deze nieuwe laminaatcollectie bijna niet meer te onderscheiden van de ‘look and feel’ van echt hout.

Ondoordringbaar voor vocht

De laminaatvloer is ondoordringbaar voor vocht dankzij een waterafstotende HydroSeal-coating die voorkomt dat water in de voegen dringt en voegen die tijdens de productie zorgvuldig geperst werden zodat er geen vocht kan doorsijpelen en de voegen niet verkleuren of beschadigen. Deze laminaat is extreem duurzaam en krasbestendig. Bovendien is hij dankzij het voorgespannen kliksysteem zeer eenvoudig te installeren.

Ben je op zoek naar een mooie laminaatvloer voor je woning? Doe ideeën op in de inspiratiebrochure, bezoek de webshop of een verkooppunt in je buurt.