Waarom kiezen voor Laminaat?

Laminaat is een budgetvriendelijke vloerbedekking die makkelijk te onderhouden is. Iets wat gezinnen met kleine kinderen zeker waarderen. Maar laminaat heeft nog meer kwaliteiten.

Realistische look

De laminaatvloeren van tegenwoordig kunnen qua uitstraling gerust concurreren met parket. Ook laminaat kan bijdragen tot een gezellige, huiselijke sfeer, en dat voor een fractie van de prijs van parket. Ontdek topdeals op laminaat.

Match met je interieur

De look van je laminaat kun je invullen naar wens. Kies je favoriet uit een waaier van parket- of tegelprints en kleuren. Helemaal in lijn met je interieurstijl. De look van hout is trouwens geen must. Ook het overwegen waard: een origineel design of het uitzicht van natuursteen. En ken je deze trend in wording al: visgraat laminaat?

Snel weer schoon

Het onderhoudsgemak van laminaat is een belangrijke plus. Je onderhoudt je laminaatvloer zonder veel moeite met een licht vochtige dweil of stofdoek. Met de juiste onderhoudsproducten verleng je de levensduur extra.

Krasvast en vlekbestendig

Een kwalitatieve laminaatvloer heeft een erg sterke afwerkingslaag. Wees gerust, zo’n laminaatvloer kan tegen een stootje. Spelende kinderen, stiletto’s of de spaniël van de buren… Ze vormen geen gevaar voor je vloer. Gemorst? Even schoonvegen en je vloer is weer schoon. De kunststof toplaag is immers vlekbestendig, een belangrijke troef.

Verbleekt niet

Sommige vloerbedekkingen verbleken na verloop van tijd door het zonlicht. Maar laminaat blijft zijn kleur behouden. Geen wonder dat heel wat verkopers een jarenlange garantie bieden.

Eenvoudig te plaatsen

Laminaatvloer komt met een handig kliksysteem. Doe-het-zelvers kunnen er makkelijk zelf mee aan de slag. Ontdek hier een handig stappenplan. Combineer je laminaatvloer gerust met vloerverwarming voor extra comfort. Weinig tijd of geen kaas gegeten van klussen? Dan kijk je beter uit naar een ervaren vakman.

Voor diverse ruimtes

Laminaat kan ook in de badkamer of keuken geplaatst worden. Kies dan wel voor een waterbestendige laminaatvloer. De speciale toplaag verzegelt de vloer tegen vocht. Laat de tussenruimtes tussen plinten en vloer afwerken met een hydro sealant strip of een silicone voeg. Hiervoor zijn speciale afwerkingssets te krijgen.

Hulp nodig bij de keuze van je laminaatvloer, of een vraag? Vraag een specialist om advies op maat of neem contact op. Ontdek ook onze laagste prijs garantie en topdeals

In samenwerking met FloorHouse

Meer nieuws van FloorHouse

Rigid binnenvloeren: alle voordelen die jij belangrijk vindt in één

Stel je eens voor dat je de voordelen van diverse soorten vloeren zou kunnen combineren.

Plinten en profielen: je vloer netjes afgewerkt, ook als je geen vakman bent

Een mooie vloer komt pas echt tot zijn recht als hij mooi afgewerkt is.

Welke klikvloer kun je gebruiken in de badkamer?

Wil je in je badkamer graag een klikvloer plaatsen met een natuurlijke uitstraling in hout- of st

GRATIS Nieuwsbrief