Sterke vloeren van een Belgisch merk: Hogedruklaminaat van BerryAlloc bij FloorHouse

BerryAlloc biedt u een ruim assortiment vloeren in schitterend parket, duurzaam laminaat en watervaste click-vinyl. Hij is een sterke partner voor zowel commerciële als particuliere vloerenprojecten en voldoet zelfs aan alle vereisten als er nood aan een zeer sterke vloerbekleding is. Dankzij het hogedruklaminaat (of “highpressurelaminate”, kort HPL) konden er reeds projecten zoals de wereldtentoonstelling in Milaan 4 jaar geleden, of de Heathrow luchthaven gerealiseerd worden.

Voor uw vloerenproject thuis geeft BerryAlloc een levenslange garantie op zijn HPL laminaat, waartoe de twee collecties “Grand Avenue” en “HPL Original” behoren. Dankzij de solide bovenlaag die onder hoge druk op de basisplank gelamineerd wordt, krijgen deze laminaatvloeren een slijtvast en duurzaam oppervlak. HPL vloeren van BerryAlloc wordt daardoor de klasse 34/AC6 verleent, waardoor u de garantie hebt voor een buitengewoon bestand tegen krassen, vlekken en druk door zware voorwerpen.

Dit laminaat mag tot een maximale lengte van 15m oftewel een oppervlak van 225m² doorgelegd worden zonder dat er tussenprofielen geplaatst moeten worden. Dit garandeert dus ook in grote ruimtes een mooi strak zicht waarbij vooral de lange planken van de Grand Avenue absoluut tot hun recht komen.

Bekijk nu de actie in onze folder of kom langs bij een FloorHouse winkel in uw buurt.

In samenwerking met FloorHouse

Meer nieuws van FloorHouse

Rigid binnenvloeren: alle voordelen die jij belangrijk vindt in één

Stel je eens voor dat je de voordelen van diverse soorten vloeren zou kunnen combineren.

Plinten en profielen: je vloer netjes afgewerkt, ook als je geen vakman bent

Een mooie vloer komt pas echt tot zijn recht als hij mooi afgewerkt is.

Welke klikvloer kun je gebruiken in de badkamer?

Wil je in je badkamer graag een klikvloer plaatsen met een natuurlijke uitstraling in hout- of st

GRATIS Nieuwsbrief