Kinderfeest in huis? Kinderspel voor onze rigid vloeren!

Een feestje voor de kleintjes in huis? Dat kan misschien voor de volwassenen wat stress met zich mee brengen, maar over de vloer hoeft u zich alvast geen zorgen te maken – tenminste als u gekozen hebt voor een rigid vloer. Deze nieuwste generatie in de vloerenwereld kan met een hele lijst eigenschappen pronken en overtuigt vooral in extreme situaties.

100% bestand tegen water

Er wordt gemorst met drank? Een waterballon spat op de grond? Geen enkel probleem voor een rigid. De kern van de planken is gemaakt van watervaste materialen, in combinatie met een verzegelde toplaag zorgen deze ervoor dat vocht geen schade aan uw vloer kan aanrichten. Beter nog: de rigid vloeren zijn zelfs uiterst geschikt voor een plaatsing in vochtige ruimtes zoals een badkamer, wasplaats of keuken. Wij raden enkel aan de plinten met een hydro seal te verzegelen zodat er zeker geen water tussen muur en plint kan indringen. 

Onderhoud – een kinderspel

Plakkerige frisdrank geknoeid? Taart op de vloer? Met een lichtvochtige dweil zijn deze vlekken in een oogopslag verwijderd. Droog vuil stofzuigt u gemakkelijk op. En moesten er toch eens wat hardnekkigere plekjes op uw vloer terechtkomen, kunt u altijd terecht bij FloorHouse voor zowel een geschikt reinigingsproduct alsook persoonlijk advies.

Zeer weerbaar tegen krassen

Slecht weer buiten en kinderen spelen binnen? Geen enkel probleem. De innovatieve topcoat van een rigid vloer zorgt ervoor dat deze vloerbekleding zeer goed tegen krassen kan – zelfs bij intensief gebruik. Immers worden deze vloeren ook in commercieel gebruikte en druk belopen ruimtes geplaatst.

De buren genieten daar ook van

De meeste rigid vloeren hebben een reeds geïntegreerde onderlaag. Daardoor bespaart u bij de plaatsing niet alleen de kosten voor een extra onderlaag, maar hebben zij vooral ook uitstekende geluiddempende eigenschappen. Dan hoeft u zich tijdens het kinderfeestje dus ook geen zorgen te maken over geluidsoverlast bij de (onder-)buren. 

Een kinderfeest organiseren is moeilijker dan deze vloer te plaatsen

Het installatiegemak dat u van andere klikvloeren kent, is zeker ook aan de orde bij rigid vloeren. Lijmen of een bijzondere expertise zijn voor de plaatsing van rigid planken niet nodig. Dankzij de kliksystemen is de vloer gemakkelijk in elkaar geklikt. De delen worden enkel met een breekmes en een beetje mankracht op de juiste lengtes gebracht. Dus zware machines dient u voor de plaatsing van een rigid ook niet aan te schaffen. Van zodra u de vloerpakken in huis hebt gehaald, kunt u aan de slag. Want u spaart ook de tijd voor een eventuele acclimatisatie uit. 

Het moeilijkste: de designkeuze

Bij FloorHouse, uw speciaalzaak voor vloeren, vindt u rigidvloeren in alle kleuren en formaten. Er zijn planken en tegels in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De designs zijn absoluut natuurgetrouw. U kunt zelfs de houten nerven voelen door een speciale embossing technologie. In alle winkels van FloorHouse vindt u diverse stalen. Wenst u uw vloerenproject samen met een vakman te plannen? Dan staan onze vloerenadviseurs altijd voor u klaar. Bezoek onze website voor verdere contactinformatie: www.floorhouse.be/onze-winkels 

Het hele team van FloorHouse wenst u een geslaagd kinderfeest!

Meer weten over onze rigid vloeren? Breng dan zeker een bezoekje aan onze website of onze toonzalen!

In samenwerking met FloorHouse

Meer nieuws van FloorHouse

Rigid binnenvloeren: alle voordelen die jij belangrijk vindt in één

Stel je eens voor dat je de voordelen van diverse soorten vloeren zou kunnen combineren.

Plinten en profielen: je vloer netjes afgewerkt, ook als je geen vakman bent

Een mooie vloer komt pas echt tot zijn recht als hij mooi afgewerkt is.

Welke klikvloer kun je gebruiken in de badkamer?

Wil je in je badkamer graag een klikvloer plaatsen met een natuurlijke uitstraling in hout- of st

Sterke vloeren van een Belgisch merk: Hogedruklaminaat van BerryAlloc bij FloorHouse

BerryAlloc biedt u een ruim assortiment vloeren in schitterend parket, duurzaam laminaat en water

GRATIS Nieuwsbrief