Topcomfort door kurk met de looks van natuursteen

De vraag naar natuurstenen vloeren is groot. Dit komt mede door zijn degelijkheid, duurzaambeid & unieke karakter. Jammer genoeg zijn er ook nadelen aan een natuursteenvloer, zonder dat kandidaat kopers daar rekening mee houden. Bij het onderhoud bij zo een vloer moet je extra voorzichtig zijn, en extra bescherming is toch wel nodig als je wil dat zo'n vloer lang mee gaat.  Deze nadelen heb je niet bij een kurkvloer, en nochtans kan die er net hetzelfde uitzien als een vloer in natuursteen!

Natuursteen versus kurk

Een kurkvloer kan heel wat mooie adelbrieven voorleggen en wint in vele gevallen het pleit van natuursteenvloeren. Enkele troeven van kurk op een rijtje:

  • Honderd procent ecologisch product.
  • Uitstekende thermisch isolerende en energiebesparende eigenschappen.
  • Heerlijk warm contactgevoel en opmerkelijke akoestische kwaliteiten.
  • Unieke designs: van parketlook tot natuursteen, het verschil met het ‘origineel’ valt met het blote oog niet te onderscheiden.

Instant genieten

Waarom een keuze maken als je het beste van twee werelden kunt combineren? Stone Cork biedt het beste van twee werelden: de unieke look van natuursteen met de warme touch van kurk. Dit dankzij een kwalitatieve, digitale print. Het resultaat laat zich raden: een prachtige, authentieke vloer die ook nog eens slijtvast is en garantstaat voor topcomfort. Je koude voeten zijn verleden tijd, en ook met storende stapgeluiden maak je voorgoed komaf.

Verkrijgbaar als kleefvloer

De Stone Cork kurkvloeren met natuursteenlook zijn verkrijgbaar als kleefvloer. Dat vergt wat extra aandacht bij de plaatsing, maar eenmaal je de techniek onder de knie hebt, ben je vertrokken. Laat je het liever aan een professional over? Geen probleem: onze kurkplaatsers staan je bij met raad en daad. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Tip: in onze toonzalen kun je geregeld gratis livedemo's ‘kurk plaatsen’ bijwonen. Geef je ogen de kost!

Interesse in een kurkvloer met de look van natuursteen? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan

In samenwerking met Santana

Meer nieuws van Santana

Samen vloeren we Corona! Santana blijft bereikbaar maar van op afstand

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer of wand? Geen zorgen!

Welke interieurtrends zijn het populairst in 2020?

We zetten steeds meer in op duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Geef je bestaande vloer een make-over met dunne vloertegels

Wil je graag je vloer vernieuwen maar heb je geen zin in breekwerken en hoge kosten?

GRATIS Nieuwsbrief