Samen vloeren we Corona! Santana blijft bereikbaar maar van op afstand

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer of wand? Geen zorgen! De showrooms zijn misschien wel dicht maar ook nu zijn de adviseurs van Santana er voor jou. Ontdek hoe je toch je favoriete natuurlijke vloer kunt vinden.

Vind je favoriete vloer of wand

Heb je hulp nodig in de zoektocht naar je droomvloer of -wand? Santana helpt je online via de keuzehulp graag verder. Selecteer stap voor stap jouw criteria en vind zo jouw perfecte keuze. Heb je liever info en tips van een adviseur? Contacteer hen dan via e-mail, telefoon, de sociale mediakanalen of de chatfunctie.  Gevonden wat je zoekt? Vraag je offerte aan via het formulier.

Batibouw-condities

De showrooms blijven misschien wel dicht, maar Santana houdt haar Batibouw-beloftes. De condities op de nieuwe vloer of wand waar je recht op hebt, blijven geldig ook na de quarantaineperiode. Ontdek er hier meer over.

Bestel een gratis staal

Wil je zeker zijn dat je de juiste keuze maakt? Bestel dan een staal, je ontvangt deze dan op het opgegeven adres. Zo zie je de vloer in het echt, voel je de structuur en ervaar je hoe warm het materiaal aanvoelt. Ontdek hoe je je staal bestelt.

Laat aan huis leveren

Interesse in de nieuwe Eco klikvloer zoals ook vele Batibouw-bezoekers? Wil je graag zelf je vloer plaatsen? Bestel hem online en Santana levert deze gratis bij je thuis vanaf een bestelling van € 1.000 excl. BTW. Vraag je offerte aan.

Maak alvast een afspraak

Wil je binnenkort liever persoonlijk advies in een van de Santana showrooms? Doe alvast een afspraakverzoek voor de periode waarin de showrooms terug open zijn.

Op zoek naar inspiratie voor natuurlijke vloeren en wanden? Vraag je inspiratiegids aan.

In samenwerking met Santana

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Santana

Welke interieurtrends zijn het populairst in 2020?

We zetten steeds meer in op duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Geef je bestaande vloer een make-over met dunne vloertegels

Wil je graag je vloer vernieuwen maar heb je geen zin in breekwerken en hoge kosten?

Nu ook kurkvloer met kurken kliksysteem

Zoek je een mooie natuurlijke vloer die je zelf kunt leggen? Gevonden!

GRATIS Nieuwsbrief