Nu ook kurkvloer met kurken kliksysteem

Zoek je een mooie natuurlijke vloer die je zelf kunt leggen? Gevonden! De nieuwe kurkvloeren met kurken kliksysteem zijn zacht, warm en stil, 100 % vochtbestendig én ecologisch. Ze zijn uitzonderlijk vorm- en slijtvast waardoor ze geschikt zijn voor huizen, handelszaken en kantoorgebouwen. Maak snel kennis.

Helemaal duurzaam en ecologisch

Met deze nieuwe kurkvloeren kies je automatisch voor een klimaatpositieve vloer. De kurkschors wordt zonder vervuilende machines met de hand van de kurkeik geschild. De boom wordt niet omgehakt, maar blijft staan en maakt opnieuw kurk aan. Hij neemt 5 keer meer CO2 uit de lucht op dan andere bomen en vermindert zo het broeikaseffect. Bovendien is de beschermende toplaag van de ECO kurkvloer volledig pvc-vrij. Kortom, een meer ecologische vloer vind je niet!

Ecovloer met drie lagen kurk

Dankzij de 3 lagen kurk is je ECO vloer bijzonder stil en warm. De kernlaag zorgt ervoor dat je kurkvloer zijn vorm behoudt waardoor deze vloer uitstekend geschikt is voor huizen, handelszaken en kantoorgebouwen. De onderlaag in kurk dempt het geluid en staat daardoor garant voor extra stilte. Kurk neemt bovendien de omgevingswarmte op en houdt die vast wat het aangenaam maakt om er over te lopen! Last but not least maakt de toplaag je kurkvloer extra slijtvast.

Kurken kliksysteem

In tegenstelling tot andere klikvloeren is dit kliksysteem niet gemaakt uit samengeperste houtvezels zoals mdf of hdf, maar ook uit kurk. Daardoor bestaat je ECO vloer in klikkurk van boven tot onder uit kurk. Het kurken kliksysteem maakt je vloer ook 100 % vochtbestendig, waardoor niets je tegenhoudt om de kurkvloer ook in de badkamer en keuken te plaatsen.

Twee collecties en zestien verschillende looks

Zélf te plaatsen, want deze ECO klikvloer is makkelijker zelf te leggen. Door het ingenieuze tand-groefsysteem is het een fluitje van een cent. Het is een vloer die je legt zonder voegen te voorzien, waardoor je de vloer kan laten doorlopen in verschillende ruimtes zonder profielen. Je oude vloer verwijderen of egaliseren is ook niet nodig aangezien de ECO klikvloer er gewoon bovenop gelegd kan worden. Er bestaan 2 collecties in deze ECO vloeren. De Silentwood-collectie heeft 8 stijlvolle houtlooks, en de Cork-Clic bestaat uit 8 warme kurklooks.

Ben je op zoek naar een mooie natuurvloer? Doe inspiratie op in een showroom in je buurt.

In samenwerking met Santana

Meer nieuws van Santana

Gespot: duurzame kurkvloer met parketlook in 8 kleuren

De zoektocht naar de ideale vloerbekleding zorgt wel eens voor keuzestress.

Innovatie: onderhoudsvriendelijke, natuurlijke tegelvloer met kliksysteem

Even gebruiksvriendelijk en waterbestendig als een tegel.

Kurkvloeren: ecologisch, duurzaam én isolerend!

Denk aan een vloer en je denkt aan tegels, parket of laminaat.

GRATIS Nieuwsbrief