Gespot: duurzame kurkvloer met parketlook in 8 kleuren

De zoektocht naar de ideale vloerbekleding zorgt wel eens voor keuzestress. Ga je voor de degelijkheid en slijtvastheid van een tegel? Of voor het warme gevoel van hout? Stop maar met piekeren en ontdek Woodcork van Santana, een duurzame kurkvloer met parketlook.

Duurzaam en praktisch

Mag je interieur sfeer ademen? Woodcork-kurkvloer van Santana ziet eruit als parket, maar is toch volledig waterbestendig. En er zijn nog meer troeven. Woodcork-kurkvloer is slijtvast en fluisterstil. Het onderhoud is eenvoudig. Bovendien bestaat deze vloer uit 100% natuurlijke materialen. Maak kennis met Woodcork.

Aangenaam warm

Woodcork-kurkvloer van Santana heeft een hoge isolatiewaarde en biedt het warme gevoel van kurk, wat nog aangenamer is dan standaard hout. De vloer absorbeert omgevingswarmte, wat zorgt voor een comfortabel en zacht gevoel. Dat maakt het ook prettig om op blote voeten rond te lopen.

Voor de ganse woning

Woodcork is nu beschikbaar in 8 kleuren en laat je toe om de vloer over heel het huis door te trekken, ook in natte ruimtes! Zo creëer je een uniform en rustgevend geheel in eender welke ruimte. Van een witte Antique Oak Snow tot een karaktervolle Hongaro Wenge, je kunt alle kanten uit. Ontdek hier alle looks.

Leef je uit

Goed nieuws voor keukenprinsen en -prinsessen: Woodcork is perfect geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Breekbare keukenmaterialen zoals glazen en borden zullen minder snel breken als je ze laat vallen. Wist je trouwens dat in de keuken van ‘Zot van Koken’ op vtm ook Woodcork van Santana is geïnstalleerd? Hou het zeker in de gaten!

Waarom kurk?

Kurk van Santana is 100% natuurlijk én ecologisch. Dit materiaal voelt warm en zacht aan. Het is slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Kurk isoleert, dempt zowel geluid, beweging als trillingen en is bovendien veerkrachtig. Goed voor je gewrichten, je leefcomfort én je energiefactuur. Ontdek alle materiaalvoordelen, maak kennis met het volledige assortiment kurkvloeren en laat je inspireren.

Graag advies voor jouw project? De Santana-adviseurs staan klaar in de 10 showrooms om je te begeleiden bij je keuze. Vind hier een showroom in je buurt.

In samenwerking met Santana

Meer nieuws van Santana

Samen vloeren we Corona! Santana blijft bereikbaar maar van op afstand

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer of wand? Geen zorgen!

Welke interieurtrends zijn het populairst in 2020?

We zetten steeds meer in op duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Geef je bestaande vloer een make-over met dunne vloertegels

Wil je graag je vloer vernieuwen maar heb je geen zin in breekwerken en hoge kosten?

GRATIS Nieuwsbrief