Welcome to Paradise: altijd je eigen tropische taferelen in huis

13/01/2022

Wordt het een safari in de Afrikaanse savanne of een strandvakantie op Bali? We kunnen er op deze koude winterdagen alleen maar over dromen. Arte projecteert ons winters verlangen naar tropische zomers als een levendige film op onze muren met haar Décors & Panoramiques- en Gitane-collectie. Aanschouw de taferelen vol pracht en praal van uitheemse fauna en flora. Kolibries en papegaaien fladderen rond in de jungle op je muren en torenhoge bomen wisselen af met een frivool bloemenperk. Welkom in je eigen paradijs!

Flamencos Andinos: een serene momentopname

Een van de sierlijkste dieren uit het dierenrijk slaat haar vleugels wijd uit en strijkt neer in Arte’s Flamencos Andinos-muurbekleding. Dit mondaine decor toont een momentopname van een groep flamingo’s. De uitgebalanceerde, egale kleuren in combinatie met natuurlijk geweven jute geven het flamboyante geheel een rustige toets.

Flamencos Andinos is verkrijgbaar in 3 kleurvariaties. Almond Green weerspiegelt zachtgroene jungletinten terwijl Butterfly Weeds het vuur in het tafereel brengt. Marigold laat een gouden glimp op het dessin schijnen.

‘Milk and Honey’ in een niet te evenaren vintage-effect

Dit paradijselijk tafereel doet tot in de details wegdromen. Kolibries, papegaaien en apen leven in het land van melk en honing harmonieus samen. Ze floreren er door elkaar, van de hoge palm- en bananenbomen tot het lagere struikgewas. Het panorama is geprint op een look van perkamentpapier voor een niet te evenaren vintage-effect.

Milk and Honey is verkrijgbaar in 2 kleurvariaties. Silver Pearl bindt grijs en beige aan roestkleurige accenten. Gold Storm licht de elementen egaler op in goudgele tinten.

Fiori Antichi: florale weelde op je muren

Fiori Antichi openbaart de puurheid van bloemen: ze horen wild te groeien en te bloeien. Met een verfijnd patroon creëert Arte een gedetailleerde, maar weelderige florale print. Haar inspiratie haalt het uit vintage stoffen, welke een rijkelijk gevoel geven. De frivole tekening komt tot zijn recht door het linneneffect en subtiel metaalaccent.

Fiori Antichi is verkrijgbaar in 2 kleurvariaties. Warm Greige legt nuances in het beige, grijze en goudachtige spectrum, terwijl Emerald luxueuze groene oorden opzoekt.

Ciel Tropical Milk and Honey

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.