Tip voor doe-het-zelvers: bespaar tot 80% op je keuken of badkamer via een online veiling

Op zoek naar een eigentijdse keuken of badkamer? Via de online veilingsite van Moyersoen koop je je MOBALPA-keuken of -badkamer nu aan een scherpe prijs. Ontdek het aanbod, bied mee en bespaar tot 80% op de winkelprijs!

Ontdek het aanbod

Tot en met 16 mei 2019 loopt er een interessante veiling op de online veilingsite van Moyersoen. Concreet staan er 11 toonzaalkeukens en 5 toonzaalbadkamers van het merk MOBALPA te wachten op een eigenaar. Benieuwd? Bekijk hier het aanbod en bied mee op jouw favoriete keuken of badkamer.

Diverse stijlen en afwerkingen

Een greeploze keuken met kookeiland, met kastfronten in melamine en de look van notelaar. Een strakke keuken met werkbladen in Corian. Een luxueuze badkamer met regendouche en naadloos ingewerkte lavabo’s. Het is maar een greep uit het brede aanbod. Ontdek diverse opstellingen, stijlen en afwerkingen. Je zal zien, er is voor elk wat wils.

Voor handige harry’s

Hoe slaagt Moyersoen veilingen erin om deze keukens en badkamers zo goedkoop aan te bieden? Dit lukt omdat jij je keuken of badkamer zelf gaat afhalen, zelf demonteert en zelf plaatst. Daar staat tegenover dat je je keuken tot 80 procent goedkoper aankoopt dat wanneer je koopt bij een speciaalzaak. Daarvoor kun je al eens je handen uit de mouwen steken, toch? Ontdek de voordelige prijzen en bied mee.

Check ook het (design)meubilair

Naast keukens en badkamers vind je in deze veiling ook designmeubels, kasten, tv-meubilair en barstoelen. Grasduin door het aanbod en ontdek nog meer buitenkansjes.

Franse kwaliteit

De aangeboden keukens en badkamers zijn afkomstig van het MOBALPA-filiaal in Aalter, waar de toonzaal volledig vernieuwd wordt. MOBALPA is een bekende naam in de wereld van de keukenbouwers. Het is een van de grootste fabrikanten van keukens en badkamers in Europa. Het merk heeft 350 winkels wereldwijd en telt 20 specialisten in België. MOBALAPA staat voor Franse kwaliteit aan democratische prijzen.

Slim gekocht

De keukens en badkamers van MOBALPA zijn met hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding een goede koop. En koop je via de veilingwebsite van Moyersoen, dan profiteer je van een extra scherpe prijs. En dat voor een keuken die kortgeleden nog in een toonzaal stond!

Kom naar een kijkdag

Een mooie keuken of badkamer gespot op de website van Moyersoen? Dan kun je deze gaan bekijken tijdens de kijkdag in Aalter. Je kan er meteen je vragen kwijt. Ontdek tijdstippen en locaties.

Over Moyersoen

Moyersoen veilingen staat gekend als expert in het afwikkelen van faillissementen, liquidaties, onderhandse verkopen, winkeluitverkopen, vereffeningen, overnames enzoverder. De website van Moyersoen veilingen is een echte hotspot voor koopjesjagers. Dagelijks grasduinen zo’n 35.000 bezoekers door de diverse kavels.

Tip: regel gepast transport

Als koper ga je je keuken of badkamer op 24 mei afhalen in Aalter. Je voorziet hiervoor best geschikt transport. Check hier de praktische gegevens.

Op zoek naar een kwaliteitskeuken of -badkamer aan een scherpe prijs? Bekijk het aanbod op de website van Moyersoen veilingen en bied mee. Deze veiling loopt af op 16/5 om 18u, dus wees er op tijd bij!

In samenwerking met Moyersoen veilingen

Meer nieuws van Moyersoen veilingen

Nieuw terras aanleggen met keramische of natuursteentegels? Bied mee online!

Op zoek naar stijlvolle tegels voor je terras, vloer of wand?

Budgettip: koop je materiaal, gereedschap en machines voordelig via een veiling

(Ver)bouwen kost heel wat geld. Zin om te besparen zonder compromissen?

GRATIS Nieuwsbrief