Dampkappen op maat, van Belgische makelij

Subtiel onderdeel van de keuken of rasechte eyecatcher ...  Of ze nu moet opvallen of niet, een dampkap mag best uitstraling hebben.

Exit geurtjes

Een eigentijdse keuken is pas compleet met dampkap. Die maakt komaf met geurtjes, zo wordt kokkerellen een stuk aangenamer. Het aanbod is breed. U kiest uit wanddampkappen, eilanddampkappen en uitschuifbare dampkappen. Uit inbouwgroepen, filterelementen en motoren.

Designelement

Naast de afzuigcapaciteit en het geluidsniveau telt ook het design. Vooral in een open keuken valt de wasemkap op. Ga voor een standaardmodel of laat een ontwerp op maat uitwerken.

Op en top Belgisch

Het Belgische Venduro maakt dampkappen voor alle toepassingen. Dit familiebedrijf ontwerpt en vervaardigt in eigen atelier, zo kan het flexibel inspelen op de vraag van de klant.

Maatwerk

Het eindproduct is een dampkap die qua ontwerp, design en techniek volledig aansluit op uw wensen en noden. Ook rvs-werkbladen en ingelaste spoelbakken behoren tot het gamma. De ontworpen dampkappen en maatproducten in roestvrij staal beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen perfect in uw keuken geïntegreerd worden.

Interesse in een dampkap die past bij jouw keuken? Laat je inspireren door de brochure. Vind een verdeler in jouw buurt

In samenwerking met Venduro BVBA

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

GRATIS Nieuwsbrief