Het FullFlex-inductiekookveld van V-ZUG: nu ook op 70cm breedte

Maximale flexibiliteit in de keuken betekent dat u uw potten en pannen waar u wenst kunt plaatsen op het glazen oppervlak van uw inductiekookveld. Met de zoneloze FullFlex-kookplaat van V-ZUG is het nu mogelijk: tot maximaal zes pannen worden automatisch herkend door de ultramoderne inductoren. Voor kleinere ruimtes biedt V-ZUG nu ook een compacte versie van deze FullFlex-kookplaat, deze kan tot maximaal vijf pannen ontvangen.

Hou je van totale flexibiliteit? Het FullFlex inductiekookveld biedt het. Het bevat geen vooraf bepaalde kookzones. Dankzij 48 ultramoderne inductoren detecteert dit kookveld automatisch de positie en het formaat van het kookgerei. Zo kunnen tot zes pannen naar believen op de 90cm brede keramische glasplaat worden geschikt – zoals het u het beste uitkomt. En dankzij de Memory functie kunt u ze zelfs verplaatsen met behoud van het ingestelde vermogen. Het zoneloze-inductiekookveld beschikt bovendien over een groot grafisch kleurendisplay met ergonomische aanraakbediening en een duidelijke presentatie van de informatie. Functies zoals AutoPowerPlus, Professionele modus of Teppan Yaki vergemakkelijken het koken voor een ongeëvenaarde ervaring.

De zoneloze FullFlex-kookplaat is nu ook verkrijgbaar in een breedte van 70 cm. In deze afmeting kan hij tot maximaal vijf potten of pannen ontvangen en krijgt u ook volledige vrijheid in de keuken.

Kookplezier met de Teppan Yaki-functie en de Professionele Modus

De Teppan Yaki-functie is een ander sterk punt van de FullFlex-kookplaat. De kookplaat herkent automatisch de Teppan Yaki-plaat en activeert automatisch de overeenkomstige functie. De Teppan Yaki-plaat kan zelfs in twee kookzones worden opgedeeld. Nog een voordeel van deze kookplaat: in de Professionele Modus wordt het vermogensniveau automatisch aangepast wanneer een pan achteruit wordt bewogen. Omdat een keuken van hoge kwaliteit een maximaal comfort verdient.

Winnaar van de Plus X Award

In 2018 bekroonde een deskundige jury, samengesteld uit vertegenwoordigers van 25 sectoren, de FullFlex kookplaat met kwaliteitslabels in de categorieën innovatie, design, hoge kwaliteit, gebruikscomfort en functionaliteit. De Plus X Award beloont niet alleen het design, maar streeft ook een gedifferentieerde aanpak na door zeven kwaliteitslabels toe te kennen op de volgende gebieden: innovatie, design, hoge kwaliteit, gebruikerscomfort, functionaliteit, ergonomie en ecologie. Deze award met oog voor innovatie eert sterke merken en helpt eindgebruikers en retailers om de waarde van een product duidelijk en snel te identificeren ten opzichte van de concurrentie.

Meer informatie: vzug.com. Het FullFlex zoneloze inductiekookveld van VZUG op 70cm breed zal beschikbaar zijn vanaf juni 2019 op de Belgische markt.

In samenwerking met V-ZUG

Meer nieuws van V-ZUG

De vaatwasmachines van V-ZUG: ecologisch en snel

De vaatwasmachines van V-ZUG zijn gemaakt voor het moderne leven: de Adora SL-modellen verbruiken

Een slimme combinatie: de nieuwe Fusion kookplaat van V-ZUG

Koken was nog nooit zo makkelijk en aangenaam. De nieuwe Fusion inductiekookplaat heeft een geïnt

Nieuwe generatie koeling: de innovatieve V-ZUG CombiCooler

Swiss made en voorzien van de innovatieve PureCool-technologie, de nieuwe CombiCooler V4000 is bi

Ontdek het plezier van een perfecte koffie met het nieuwe Coffee-Center van V-ZUG

Goed nieuws voor koffieliefhebbers en gepassioneerde baristi: met het nieuwe V-ZUG Coffee Center

GRATIS Nieuwsbrief