Dit is ze: de keuken van de toekomst!

The future is now, smart én in de keuken. Dankzij innovatieve toestellen kun je je er uitleven én tijd winnen. Welke snufjes maken jouw keukendromen waar? Krijg een glimp van de keuken van de toekomst.

Internet of things in de keuken

We zijn voortdurend online. We liken, posten, sharen, streamen, … en zijn dus altijd verbonden met alles en iedereen. Zelfs met onze keukentoestellen. En die met elkaar. Hoe? Via wifi en een app op je smartphone of tablet. Hiermee bedien je je huishoudelijke toestellen vanop afstand: oven, koelkast, fornuis, vaatwasser, koffiemachine ... Met de nieuwste innovaties in connectivity is je keuken altijd binnen handbereik!

Koelkast als boodschappenhulp

Op boodschappenjacht, maar je weet niet precies wat er nog in huis is? Dankzij een app die verbonden is met je slimme koelkast, ontdek je het zo. Camera’s maken een foto van de binnenkant van je koelkast telkens je de frigodeur sluit. Via de app zie je wat er ontbreekt en wat je dus moet aankopen. De temperatuur van je koelkast aanpassen? Zo gebeurd! En je kunt bewaartips krijgen voor de aanwezige etenswaren.

Ondersteuning bij het koken

Niet alleen je koelkast laat zich van zijn slimme kant zien. Wat dacht je van een interactieve kookplaat die je de juiste instellingen meldt? Of een smart backsplash waarmee je naar recepten surft terwijl je in de potten roert? Maak je je onderweg wel eens zorgen over een fornuis dat mogelijk is blijven aanstaan? Via een app check je in één swipe de status van je kookplaat.

Slim gebakken

Onderweg maar bijna thuis? Laat je oven alvast voorverwarmen met de juiste instellingen voor je gekozen recept. Eens thuisgekomen kies je via de app het gerecht dat je wil klaarmaken. De ideale instellingen worden meteen naar de oven verstuurd.

De ideale gastheer

Bezoek? Verwelkom je gasten met een heerlijk kopje koffie. Kies via een app uit een internationaal aanbod van koffierecepten en je slimme koffieapparaat doet de rest. Vermijd de chaos bij het maken van de verschillende koffies en bereid als een ware barista de perfecte koffie voor elke gast.

Efficiënte vaatwasser

Met een energie-efficiënte intelligente vaatwasser stel je het ideale reinigingsprogramma in voor het type vaat. Start het reinigingsprogramma waar en wanneer je maar wilt en krijg een melding wanneer de vaat schoon en droog is. Zo heb je snel proper servies bij last minute aangekondigd bezoek. Je machine houdt ook het aantal vaatwastabletten bij zodat je ze tijdig kunt bijbestellen. Handig!

Benieuwd naar de (bij)keuken van de toekomst? Vraag documentatie aan of neem contact op met een specialist.

In samenwerking met Siemens huishoudtoestellen

Meer nieuws van Siemens huishoudtoestellen

Hoe kies ik de juiste vaatwasser?

Vaatwassers helpen je bij je afwaskarwei en bestaan in vele vormen.

Hoe energie-efficiënt is jouw elektrisch toestel?

Koop je een elektrisch toestel, dan let je op de prijs. Maar check je ook zijn verbruik?

Welke aansluitingen heb je nodig voor een nieuwe keuken?

Wil je een keuken plaatsen of vervangen dan is een van de eerste stappen het voorzien van alle nu

Welk type oven kies ik best?

Maître pâtissier, hobbykok, of kok-omdat-het-moet, een oven komt altijd van pas.

GRATIS Nieuwsbrief