Innovatie: de alles-in-1-kraan, nu ook voor bruisend en gefilterd water

Gepubliceerd op 12 March 2019
Quooker cube 3
Quooker cube 1
Quooker cube 2
Quooker cube 3
Quooker cube

Kokend water nodig? Of lekker fris bruiswater? Met de nieuwe CUBE van Quooker heb je het allemaal binnen handbereik. Je bespaart tijd en je hoeft geen plastic flessen meer in huis te halen. Zo sta je weer een stap dichter bij een groene levensstijl!

Bruisend of gefilterd water uit je kraan

Hou je van verfrissende drankjes? Een zelfgemaakte limonade, een cocktail met bruiswater, een glaasje fris gefilterd water …  Met een Quooker-kraan komt er geen flessenwater meer aan te pas. Je tapt het bruiswater of gefilterd water gewoon uit je keukenkraan! Je zal zien, dat scheelt een hoop plasticafval. Ook leuk: omdat je geen flessen moet stockeren, komt er ruimte vrij in je keuken of berging. Ontdek de Quooker CUBE.

Bruiswater aan 0,25 euro per liter

Als je geregeld water drinkt, dan komt bruisend of gefilterd water via de kraan een stuk goedkoper uit dan flessenwater. Om bruisend water te kunnen tappen uit je Quooker-kraan heb je vier CO2-cilinders nodig. Die kosten samen 60 euro. Voor dat bedrag kun je met je Quooker-kraan 240 liter bruisend water tappen. Dat kost je maar 0,25 euro per liter!

Gefilterd water aan 0,03 euro per liter

Gefilterd water via je Quooker-kraan kost nog minder: 0,03 euro per liter. Een fles mineraalwater uit de winkel daarentegen kost zo’n 0,50 euro. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken. Dan bespaar je met een Quooker-kraan meer dan 200 euro per jaar! Iets voor jou? Ontdek alle voordelen van de Quooker-kraan.

Meer vrije tijd

Bovendien bespaar je met een Quooker-kraan ook tijd. Je beschikt in een handomdraai over kokend water, wanneer je maar wil. Handig, want voor bijna alle gerechten die je bereidt, heb je kokend water nodig. Van aardappelen en bouillon tot pasta en gepocheerde eieren. Ook bij het steriliseren van flesjes en het schoonmaken van pannen komt kokend water van pas. Zin in muntthee? Het komt eraan! Ontdek wat je allemaal met een Quooker kunt doen.

Gemakkelijk en veilig

Kokend water, direct uit de kraan. Is dat wel veilig? Wees gerust, een Quooker geeft nooit zomaar kokend water. Je moet de bedieningsknop eerst twee keer indrukken en dan draaien. De knop heeft een lichtring die bij het tappen gaat gloeien, zo is er geen twijfel mogelijk. Voor bruisend water druk en draai je één keer. Als je de draaiknop iets langer vasthoudt en dan draait, krijg je gefilterd water uit de kraan. Vergissen is uitgesloten! Ontdek waarom een Quooker de veiligste keuze is.

Hoe werkt het?

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kraan op het aanrecht en een klein reservoir, waarin het water op temperatuur bewaard wordt. De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen worden hiermee uit het water gehaald. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen. Leer meer over de werking van de Quooker.

Zuinig met energie

Hoe zit het met het energieverbruik? Simpel, of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie. Met maar 16W stand by-verlies is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. En je koelkastdeur moet minder vaak open. Lees meer over het verbruik van de CUBE.

Over Quooker

Benieuwd naar het bedrijf achter deze innovatie? In 1987 liet Quooker de wereld kennismaken met de allereerste kokendwaterkraan, een Nederlandse uitvinding. Sinds de uitvinding van het eerste model werkt Quooker voortdurend aan innovaties en heeft het inmiddels meer dan 40 octrooien. De COMBI en COMBI+ kokendwaterreservoirs van Quooker zijn gewaardeerd met energielabel A. Lees meer over Quooker en het Quooker-gamma.

Benieuwd naar de veelzijdige Quooker CUBE? Ontdek hem bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Tip: vraag alvast je gratis brochure aan voor meer info over de Quooker-kranen.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan