Ontdek efficiënte keukentoestellen voor extra comfort en kookplezier

Gepubliceerd op 20 May 2022

Bij een nieuwe of vernieuwde keuken horen natuurlijk nieuwe keukentoestellen. Belangrijke keuzes om te maken, want je keukenapparatuur verandert zowel je keuken als je manier van koken. Ontdek efficiënte toestellen van Miele waarmee je profiteert van een stijlvolle upgrade, extra kookplezier en eenvoudig onderhoud.

Efficiëntie voorop in de keuken

Koken op een relaxte en comfortabele manier? Dat kan wanneer je kiest voor de juiste keukentoestellen. Ook snel culinaire toppers op tafel toveren wordt hierdoor een fluitje van een cent. Met efficiënte keukenapparatuur zit je goed, want daarmee gaan vervelende klusjes een stuk sneller vooruit en hou je meer tijd over voor de dingen die je echt graag doet. Dat went snel! We zetten enkele kwalitatieve kanshebbers voor je op een rij.

Graag extra inspiratie? Vraag dan hier je gratis brochure over inbouwtoestellen aan.

Meer tijd voor wat echt telt, met kwalitatieve toestellen

Zelfreinigende oven

De oven is een van de niet te missen toestellen in je nieuwe of vernieuwde keuken. Verras jij je gasten ook graag met heerlijke ovenschotels of een perfect gebraden stuk vlees, maar kijk je op tegen het reinigen van je oven? Dan is een oven met pyrolyse jouw ideale match! De pyrolyse-functie zorgt ervoor dat je rustig kan natafelen met je gasten, terwijl je oven zichzelf reinigt. Door de hoge temperatuur worden vuil en vet verbrand, waardoor etensresten als as uit elkaar vallen en zich van de oppervlakte losmaken. Dat scheelt heel wat poetswerk! Ontdek zelfreinigende ovens in de webshop.

De 3-in-1 combi-stoomoven

Meer fan van een multifunctionele oven? Dan kijk je beter uit naar een combi-stoomoven. Met één toestel geniet je van verschillende functies. Enerzijds kan je rekenen op de ovenfunctie en ben je zeker van knapperige resultaten. Anderzijds kan je met de stoomfunctie je maaltijden uiterst gezond bereiden. Door met een stoomoven je gerechten klaar te maken, behoud je alle vitaminen en mineralen in het eten. Bovendien kan je beide functies combineren voor de beste bereidingsresultaten.

Waarom laat je je niet assisteren door het ‘Mix & Match’ programma? Daarmee kan je drie verschillende voedingsmiddelen met elkaar combineren waarbij de oven de temperatuur, bereidingstijd en de volgorde bepaalt. Zo maak jij eenvoudig een hele maaltijd in één bereidingsproces!

Vaatwasser met PowerDisk: altijd een schone vaat

Spoel jij ook eerst je vaat voor je die in je vaatwasser plaatst? Dat is verleden tijd dankzij AutoDos. Zet je borden, pannen en ovenschotels meteen in je vaatwasmachine en je haalt ze er gegarandeerd stralend schoon weer uit. De PowerDisk, waarover deze vaatwassers beschikken, geeft bij elke omwenteling een bepaalde hoeveelheid specifiek ontwikkelde poederkorrels vrij, afgestemd op het wasprogramma. Vaarwel naschrobben!

KMDA-kookplaat: design en comfort gecombineerd

Kan je smaakvol keukendesign waarderen? Dan is een 2-in-1 KMDA-kookplaat voor jou een absolute aanrader. Doordat de dampkap geïntegreerd is in de kookplaat, vormt het één geheel en ben je meteen verlost van alle kookluchtjes. Dankzij de 4 royale kookzones geniet je van alle comfort tijdens het koken, bovendien is de kookplaat eenvoudig te bedienen dankzij het ComfortSelect Plus concept. Check hier welke kookplaat bij jou past.

Geniet van 10% Batibouwkorting

De toestellen die je in je nieuwe keuken plaatst, zorgen voor comfort tijdens het koken én afruimen. Tijdelijk heb je nog een extra reden om voor kwaliteit te gaan. Miele verwent je met 10% Batibouwkorting bij aankoop van een nieuwe keuken met minimum 4 verschillende Miele-inbouwtoestellen. Deze actie loopt tot en met 30/06/2022. Wees er snel bij en geniet binnenkort al van je nieuwe keuken, mét korting!

Op zoek naar efficiënte toestellen voor jouw nieuwe keuken? Ontdek tal van toppers in de Miele webshop en/of download de gratis inspiratiegids.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan