Uw droomkeuken winnen? Het kan!

Gepubliceerd op 06 July 2020

Al meer dan 40 jaar levert Keukens De Abdij keukens af van top kwaliteit. Dankzij professionele keukenadviseurs en master binnenhuisarchitecten wordt alles tot in de puntjes voorbereid alvorens de keuken in productie gaat. Bovenop de jarenlange ervaring en deskundigheid, zijn er steeds mooie acties waarmee Keukens De Abdij op de proppen komt. Zo pakt Keukens De Abdij vanaf 1 juli 2020 uit met een spectaculaire actie waarbij u kans maakt om uw keuken te winnen. Ook de zomeractie is er ééntje om niet te missen.

Win uw droomkeuken

Neem deel aan deze actie van Keukens De Abdij en maak kans om een gratis keuken te winnen. Hoe kan u deelnemen? Via het online formulier op de website of door het actieformulier in te vullen in één van de acht filialen. De actie loopt van 1 juli tot 15 december. De gelukkige winnaar zal tegen uiterlijk 31 december gekend zijn.

Profiteer van de zomeractie

Een inbouw espressomachine, stoomoven of microgolfoven zijn zeker nice-to-have in de keuken. Met de lopende zomeractie van Keukens De Abdij krijgt u maar liefst 20% korting op inbouwtoestellen. Ook op keukenkasten krijgt u een mooie korting van wel 30% . En alsof dat nog niet genoeg is krijgt u ook 15% korting op een selectie sanitaire toestellen.

Bent u dus van plan om een nieuwe keuken aan te kopen? Dan is het NU het moment. Doe inspiratie op in één van de acht Keukens De Abdij toonzalen of op de website en maak uw exclusieve afspraak. Wist u trouwens dat u op de website van Keukens De Abdij gebruik kan maken van een handige keukenplanner en keukencalculator om zelf uw droomkeuken samen te stellen? 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan