Stap voor stap naar je droomkeuken, dankzij deze online tools

Hoe realiseer je de keuken van je dromen? Wij tippen je drie handige tools waarmee je aan de slag kunt. Ontdek welk type keuken het best bij je past, ontwerp je keuken online en krijg meteen een idee van het kostenplaatje.

Ontdek welk type keuken bij jou past

Houd je van landelijke warmte of verkies je de strakke lijnen van een moderne vormgeving? Droom je van een leefkeuken, of wil je bovenal een praktische keuken die enkel gebruikt wordt voor minimale kookactiviteiten? Vandaag ontdek je welke keuken het beste bij je stijl en behoeften past.  Probeer de online tool en check jouw type keuken. Tip: vraag het gratis bedrijfsboek aan en ontdek frisse ideeën voor jouw type keuken.

Wees creatief en maak je eigen keukenplan

Je hoeft geen dure softwareprogramma’s te installeren of een architect te zijn om zelf een plan van je keuken te ontwerpen. Met de online keukenplanner kun je op een zeer eenvoudige manier een keukenplan ontwerpen binnen de beschikbare keukenoppervlakte. Ontwerp hier makkelijk zelf je keuken.

Bereken de kostprijs van je keuken

Welk kostenplaatje hangt er nu vast aan je wensen? Via de online keukencalculator krijg je ook hier een antwoord op. Zo weet je onmiddellijk of al je wensen ook binnen je beschikbare budget passen.  Bereken hier snel de kostprijs van je keuken.

Kijk uit naar een ervaren partner

Je droomkeuken krijgt stilaan vorm. Voor de realisatie ga je best niet over één nacht ijs. Kijk uit naar een ervaren partner die kwaliteit en een goede service biedt. Bij Keukens De Abdij krijg je advies van gepassioneerde binnenhuisarchitecten en geniet je van een levenslange servicegarantie. Bezoek een showroom voor meer inspiratie en advies op maat.

Hoe realiseer je de keuken van je dromen? Doe inspiratie op en maak zelf een eerste ontwerp via de online tool. Maak vervolgens een afspraak met een adviseur van Keukens De Abdij voor advies op maat.

 

In samenwerking met Keukens De Abdij

Meer nieuws van Keukens De Abdij

Uw droomkeuken winnen? Het kan!

Al meer dan 40 jaar levert Keukens De Abdij keukens af van top kwaliteit.

Het hele jaar door korting dankzij de keukenbonus

Wanneer je van plan bent een nieuwe keuken aan te kopen heb je een bepaald budget voor ogen.Vaak

Gevonden: de keuken die naadloos aansluit bij je interieur

De keuken krijgt steeds meer een centrale plek in de leefruimte.

Solden op toonzaalkeukens

Ontdek de solden op toonzaalkeukens bij Keukens de Abdij!

GRATIS Nieuwsbrief