Nieuwe keuken nodig? Keukens De Abdij pakt uit met straffe beursacties

Gepubliceerd op

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Dan zeg je vast niet nee tegen korting. De Bisbeurs is dan wel voorbij, maar nog de ganse maand november profiteer je bij Keukens De Abdij van straffe beursacties. Je krijgt maar liefst 35% korting op kasten, 20% op toestellen en je mag kiezen tussen gratis afbraak van je oude keuken of een gratis Impermo tegelcheque ter waarde van €1.000. Dit alles ontdek je in de belevingstoonzaal in je buurt. Daar krijg je bovendien professioneel advies en zicht op de nieuwste trends. Ontdek hoe jij je kortingen pakt. 

Straffe Bisbeurs-kortingen

Zin om werk te maken van je droomkeuken? Dan is dit jouw kans. In november pak je straffe beurskortingen bij Keukens De Abdij. Het loont de moeite, want ze stapelen de voordelen op! Zo ontvang je:

  • 35% korting op kasten
  • 20% korting op toestellen
  • Gratis afbraak van je oude keuken, of een gratis Impermo tegelcheque t.w.v. €1.000

Iets voor jou? Ga dan langs in een van de belevingstoonzalen. Je profiteert er van de acties én krijgt vrijblijvend advies van hun interieurarchitecten.
Maak hier je afspraak.

Gratis afbraak oude keuken

Het verwijderen van je oude keuken brengt doorgaans kosten mee. Maar het kan ook anders. Naast een mooie beurskorting op jouw nieuwe keuken zorgt Keukens De Abdij voor een gratis afbraak van jouw oude keuken. Ze regelen de uitbraak én afvoer van het oude keukenmeubilair. Handig!

Hoog tijd dus om een bezoekje te brengen aan Keukens De Abdij, zodat je snel kan genieten van je nieuwe keuken zonder zorgen. De adviseurs staan klaar om je gratis en vrijblijvend advies te geven. Maak hier je afspraak

Laat je inspireren  

Een belevingstoonzaal van Keukens De Abdij bezoeken is altijd een goed idee, want je doet er volop inspiratie op én krijgt er advies op maat. De ervaren adviseurs luisteren aandachtig naar je keukenplannen, beantwoorden je vragen en begeleiden jou bij je keuzes. Een drukke agenda? Je kan ook inspiratie opdoen vanuit je zetel. Met deze inspiratiegids bijvoorbeeld, of door de website van Keukens De Abdij te bezoeken. Daar ontdek je naast uiteenlopende keukenstijlen ook verbluffende realisaties. Je kan er zelfs jouw keuken op maat ontwerpen met de handige 3D keukenplanner. Jouw nieuwe kwaliteitskeuken ligt binnen handbereik! 

Keukenplannen en benieuwd naar straffe kortingen? Profiteer van de tijdelijke beursacties van Keukens De Abdij. Maak hier je vrijblijvende afspraak en krijg persoonlijk en gratis advies op maat van jouw project. 

   

standaard