Lente weekends bij Keukens De Abdij: krijg korting op kasten én toestellen

03/05/2024

Graag een kwalitatieve keuken aan een superscherpe prijs? Laat dat maar over aan Keukens De Abdij! Deze maand pakt de keukentrendsetter uit met interessante lenteacties. Ontdek hoe jij de kortingen opstapelt en maak jouw afspraak voor een winkelbezoek. Je zal zien: in mei gaan kwaliteit en kortingen hand in hand. Kom dus in actie en geniet deze zomer al van je voordelige kwaliteitskeuken. 

30% korting op kasten én 20% op toestellen

Bij Keukens De Abdij zit je goed voor een kwaliteitskeuken op maat, wat je favoriete stijl ook is. Met het grootste aanbod in België zijn er mogelijkheden te over voor het realiseren van jouw droomkeuken. Deze maand is bovendien hét moment om langs te gaan in een toonzaal, want dan is een bestelling extra voordelig. 

Zo krijg je in mei maar liefst 30% korting op kasten. De hoogwaardige keukenkasten van Keukens De Abdij worden gemaakt uit de beste materialen en volledig op maat van jouw wensen. Je bespaart dus op budget, terwijl je topkwaliteit in huis haalt. Bovendien krijg je deze maand ook 20% korting op toestellen. Dubbel voordeel dus!

Ontdek hier de acties en maak je afspraak.

Pssst … Naast deze aantrekkelijke kortingen zorgt Keukens De Abdij voor een gratis afbraak van je oude keuken.

Bescherm jezelf tegen prijsstijgingen 

Heb je plannen om te verbouwen, maar staat een nieuwe keuken pas later op de agenda? Ook dan zijn de lenteacties interessant voor jou!

Keukens De Abdij biedt je namelijk de mogelijkheid om de prijs van je nieuwe keuken voor 2 jaar lang te reserveren. Zo blijf je beschermd tegen prijsstijgingen en geniet je in 2025 of 2026 van een nieuwe keuken tegen de prijs van vandaag. Zet nu je prijs voor 2 jaar vast en duik zonder zorgen je verbouwingen in.

Bezoek een belevingstoonzaal 

Benieuwd naar deze voordelen? Maak dan je afspraak of ga langs in één van de belevingstoonzalen van Keukens De Abdij. De adviseurs en interieurarchitecten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wist je dat de toonzalen ook open zijn op zondag?

Laat je inspireren door de keukentrends van 2024

Een keuken kopen begint met het opdoen van inspiratie. In de toonzalen van Keukens De Abdij spot je de nieuwste keukentrends en innovaties. Welke combinaties zijn momenteel trendy? Welke kleuren en materialen liggen goed in de markt? En welke toestellen passen het best bij jouw noden? Je ontdekt het allemaal in de belevingstoonzalen. 

Vraag hier je gratis inspiratiegids aan en krijg een voorproefje.

Levenslange servicegarantie

Goed om te weten: bij Keukens De Abdij zijn ze zo overtuigd van de kwaliteit van hun keukens dat ze jou een optimale en levenslange klantenservice garanderen. Ook na je aankoop helpen ze jou graag snel en efficiënt verder. Met de levenslange servicegarantie hoef je geen werkuren of verplaatsingskosten te betalen voor herstellingen aan je keuken door Keukens De Abdij.

Wil jij deze zomer al genieten van je nieuwe kwaliteitskeuken met korting? Maak dan nu een afspraak voor een bezoek aan een belevingstoonzaal van Keukens De Abdij en laat je inspireren. Naast professioneel advies krijg je deze maand fikse kortingen op je keukenkasten en toestellen. Mis het niet! 

In samenwerking met Keukens De Abdij

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.