Keukens De Abdij viert nieuwe winkel Lochristi: nu straffe acties in alle toonzalen

02/04/2024

Een extra toonzaal, dat moet gevierd worden! Keukens De Abdij opent een nieuwe belevingstoonzaal in Lochristi, en alle toonzalen feesten mee. Zo profiteer je van uitzonderlijke openingscondities waarmee je duizenden euro’s kan besparen. Ontdek alle voordelen en ga langs in een toonzaal in je buurt. In een moeite ontdek je de nieuwste keukentrends en -innovaties!   

Krijg 5 gratis toestellen t.w.v. € 5.000

Keukens De Abdij viert feest, en al hun toonzalen feesten mee! Goed voor uitzonderlijke openingscondities. Wat dacht je van een gratis heteluchtoven, microgolfoven, inductiekookplaat, koelkast én vaatwasser? Of ga je toch voor die stoomoven of koffiemachine? Allemaal inbouwtoestellen die niet mogen ontbreken in je nieuwe keuken. Ga langs in een toonzaal en krijg 5 gratis toestellen t.w.v. € 5.000, plus een gratis afbraak van je oude keuken

Bestel je deze maand je nieuwe keuken, dan ontvang je bovendien een 55 inch 4K Smart TV cadeau. Maak snel je afspraak in een toonzaal naar keuze, ga langs en geniet van een extra openingskorting
Maak hier je afspraak

Gratis afbraak van je oude keuken

Vrees je dat de kost oploopt om jouw oude keuken te verwijderen? Geen stress. Naast uitzonderlijke openingscondities op je nieuwe keuken zorgt Keukens De Abdij voor de gratis afbraak van je oude keuken. Ze organiseren zowel de uitbraak als de afvoer van het oude meubilair. Zorgeloze switch: check!

Spot de nieuwste keukentrends 

Je merkt het, een bezoek aan een toonzaal van Keukens De Abdij is tijdelijk extra voordelig. Bovendien vind je er de nieuwste keukentrends en -innovaties. Welke combinaties zijn vandaag trendy? Is een keukeneiland nog steeds een goede optie? Welke kleuren zijn populair, en welke toestellen passen het best bij jouw noden? Je ontdekt het allemaal in de belevingstoonzalen. Ga langs en laat je inspireren door kwalitatieve materialen en creatieve ideeën.

Download hier je gratis inspiratiebrochure, bij wijze van voorproefje.

Op zoek naar een nieuwe keuken, en benieuwd naar de straffe acties bij Keukens De Abdij? Maak nu je vrijblijvende afspraak in een toonzaal naar keuze. Je profiteert van de tijdelijke openingscondities en krijgt persoonlijk advies op maat van jouw project.

Wil je de gloednieuwe belevingstoonzaal in Lochristi (Oost-Vlaanderen) gaan ontdekken? Maak dan hier je VIP-afspraak en garandeer jezelf een plekje tijdens de grote opening. Je strijkt meteen een mooie openingskorting op! 

In samenwerking met Keukens De Abdij

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.