Keukens De Abdij gemist op Bis 2023? Laat je alsnog inspireren (met korting).

Gepubliceerd op

Als keukentrendsetter mocht Keukens De Abdij zeker niet ontbreken op de Bisbeurs. Deze editie haalden ze echt alles uit de kast! Ontdek wat je hebt gemist en geniet nog de hele maand november van geweldige beurscondities. Profiteren kan in de belevingstoonzaal in je buurt. 

Laat je inspireren door de getoonde keukens

Wie de stand van Keukens De Abdij bezocht, ontdekte de nieuwste keukentrends, een op en top Belgisch familiebedrijf en slimme interieur- en keukencombinaties die je van het zonnige Ibiza tot aan het mooie Scandinavië en de bijzondere eilanden van Japan meenemen. 

Bekijk hier de getoonde Bisbeurs keukens en laat je alsnog inspireren.

Keuze te over voor jouw maatkeuken

Twijfel je tussen oud en nieuw? Landelijk chic, minimalistisch modern, of een combinatie van oude en nieuwe keukenstijlen? Keukens De Abdij biedt keukencombinaties die de gulden middenweg bewandelen én slimme oplossingen om alles uit elke vierkante meter te halen. Download de gratis inspiratiegids.

Maar er is meer. De keukenadviseurs ontwerpen gratis jouw keuken in 3D, zodat je die met eigen ogen kan zien voordat je beslist. Ontdek het tijdens een showroombezoek.

Profiteer op de valreep van beursacties

Staat er een nieuwe keuken bovenaan je verlanglijstje? Het is nog te vroeg voor Sinterklaas en de Kerstman, maar met uitzonderlijke kortingen en tegelcheques voel je de feestdagen alvast naderen. Place to be is de belevingstoonzaal van Keukens De Abdij in je buurt. 

Ontdek alle beursacties en maak meteen jouw afspraak.

Benieuwd naar persoonlijk advies van de deskundige keukenadviseurs? Maak hier jouw afspraak en laat je kwalitatieve maatkeuken ontwerpen. Deze maand geniet je nog van straffe beurskortingen

   

standaard