Het hele jaar door korting dankzij de keukenbonus

Gepubliceerd op 20 January 2020

Wanneer je van plan bent een nieuwe keuken aan te kopen heb je een bepaald budget voor ogen.Vaak weet je vooraf niet of dit budget beantwoordt aan al jouw persoonlijke wensen. Door middel van de online tools van Keukens De Abdij kan de kostprijs van jouw droomkeuken beter in kaart worden gebracht. Beslis je uiteindelijk om jouw droomkeuken bij Keukens De Abdij aan te kopen? Dan kan je genieten van een mooi extraatje dankzij de keukenbonus.

Jouw wensen bepalen het totale budget

Bij het samenstellen van je nieuwe keuken moeten er heel wat keuzes gemaakt worden. Deze keuzes, zoals het aantal en de soorten toestellen of het afwerkingsmateriaal  van het werkblad en de keukenkasten, zijn bepalend voor het uiteindelijke prijskaartje. Via deze online keukencalculator kan je alvast nagaan of jouw budget afgestemd is op al jouw wensen. Uiteraard kan je ook een persoonlijke afspraak maken om dit met een professioneel keukenadviseur grondig te bekijken en bij te sturen waar nodig.

De keukenbonus als extra geschenk bovenop jouw nieuwe kwaliteitskeuken

Wanneer alle knopen betreffende inrichting en afwerking zijn doorgehakt, ken je de uiteindelijke kostprijs van jouw droomkeuken. Bovenop de lopende maandactie, geniet je dankzij de keukenbonus van Keukens De Abdij van extra voordelen. Benieuwd naar deze keukenbonus? Aarzel niet langer en vraag ‘em hier aan.

Ben je van plan om een nieuwe keuken aan te kopen?

Doe inspiratie op in één van de acht toonzalen of op de website en maak vervolgens gebruik van de keukenplanner en keukencalculator of maak uw exclusieve afspraak. Kies voor Keukens De Abdij en je krijgt er naast superieure kwaliteit nog een mooie keukenbonus bij!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan