Geniet van de bouwcondities op je favoriete keuken en profiteer van de tijdelijke actie

Gepubliceerd op 07 April 2021

Op zoek naar de ultieme keukenbeleving? Keukens De Abdij helpt je je ideale keuken te vinden. Bovendien geniet je ook nu nog van de verlengde Bouwcondities. En dat is niet alles. In april profiteer je ook van de tijdelijke actie, namelijk de gratis afbraak van je oude keuken! Ontdek er gauw meer over.

Bouwcondities Keukens De Abdij

Op zoek naar je droomkeuken op maat? Dan vind je bij Keukens De Abdij vast wat je zoekt. Bovendien krijg je nu bij aankoop van je nieuwe keuken 35% korting op keukenkasten en 20% op keukentoestellen. Interesse? Maak snel je exclusieve afspraak en wordt in alle veiligheid ontvangen voor persoonlijk advies.

Gratis afbraak oude keuken

Wil je graag je oude keuken vervangen door een nieuwe maar weet je niet waar beginnen? Geen zorgen! In april geniet je bij Keukens De Abdij van een tijdelijke actie bovenop de Bouwcondities. Laat gratis je oude keuken afbreken bij aankoop van je nieuwe keuken! Vraag hier de afbraak van je oude keuken aan.

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Laat je inspireren, doe ideeën op in het inspiratieboek van Keukens De Abdij en ontdek meer in de actiefolder van april.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan