Bezoek Keukens De Abdij op Batibouw 2024: maak je gratis VIP-afspraak en pak straffe beurskortingen

Gepubliceerd op

Wilde keukenplannen? Zorg dan dat erbij bent op Batibouw in Brussels Expo van 17 t.e.m. 25 februari. Keukens De Abdij pakt er stevig uit met een preview van hun nieuwe collectie, geweldige voordelen en uitzonderlijke beurskortingen. Jij kan het allemaal gratis beleven, want de keukentrendsetter biedt gratis VIP-tickets aan. Daarmee krijg je een warm welkom op hun stand met een hapje en een drankje, experten ontwerpen je droomkeuken in 3D én je scoort een gratis beursticket. Maak hier je gratis VIP-afspraak.  

Ontdek de nieuwste keukentrends en innovaties

Hoe rock je jouw keukenproject? Op de indrukwekkende stand van Keukens De Abdij krijg je gegarandeerd frisse ideeën en nieuwe inzichten. Je kan er de nieuwste trends en innovaties bewonderen, en verschillende stijlen en opstellingen vergelijken. Welke materialen en kleuren zijn populair? Hoe handig is een le-mans hoekkast? Is de Japandi keukenstijl iets voor jou? Je komt het allemaal te weten op hun stand.

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuze. Gelukkig kan je rekenen op het advies van experts. De interieurarchitecten en keukenadviseurs van Keukens De Abdij staan klaar om je te helpen met het ontwerpen en realiseren van jouw sfeervolle maatkeuken

Maak alvast je VIP-afspraak 

Wil jij erbij zijn op Batibouw? Maak hier je VIP-afspraak en garandeer jezelf een plekje op de stand van Keukens De Abdij (paleis 7, nr. 7116). Je ontvangt er meteen een 3D ontwerp en de beste prijs voor je nieuwe keuken. De adviseurs verwelkomen je graag met een hapje en drankje voor een gezellig, informatief en vrijblijvend gesprek. Bovendien krijg je meteen een gratis toegangsticket voor de beurs.

Straffe beurskortingen en tijdelijke acties

Nog een goede reden om erbij te zijn: op de stand van Keukens De Abdij profiteer je van uitzonderlijke Batibouw-kortingenen tijdelijke acties.

Ontvang 5 gratis toestellen t.w.v. € 5.000

Bestel je deze maand je nieuwe keuken bij Keukens De Abdij, dan ontvang je 5 gratis keukentoestellen ter waarde van 5000 euro. Kies je voor een heteluchtoven, microgolfoven, inductiekookplaat, koelkast én vaatwasser? Of ga je de gezonde toer op met een gloednieuwe stoomoven? Tal van combinaties zijn mogelijk. Ontdek het op Batibouw, of ga langs in een van de belevingstoonzalen.

Gratis afbraak van je oude keuken

Keukens De Abdij zorgt bovendien voor een gratis afbraak van jouw oude keuken. Ze regelen de uitbraak én afvoer van het oude keukenmeubilair, waardoor je kosten en tijd bespaart.

Krijg een 4K Smart TV cadeau

Daar blijft het niet bij. Bestel deze maand je nieuwe keuken bij Keukens De Abdij en ontvang een 55 inch 4K Smart TV cadeau.

Twee jaar prijsvast reserveren

Schommelende energieprijzen en hoge prijzen van bouwmaterialen maken een nieuwe keuken niet goedkoper. Gelukkig betaal je minder bij Keukens De Abdij. Ze bieden de garantie om de prijs van vandaag voor 2 jaar lang vast te zetten. Zo geniet je ook in 2025 en zelfs 2026 van een nieuwe keuken tegen de beste prijs van vandaag.

De beste weg naar een nieuwe keuken

Op Batibouw vind je een overvloed aan keukendromen. Maar de ene keuken is de andere niet. Als je het aan Keukens De Abdij vraagt, kies je voor een ruim en kwalitatief aanbod aan materialen, de nieuwste trends en innovaties op één plek, een op en top Belgisch familiebedrijf, professioneel advies én de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je ontdekt het allemaal op de stand van Keukens De Abdij (paleis 7, stand 7116).

Bezoek dé keukentrendsetter van Vlaanderen op Batibouw. Goed voor bakken keukeninspiratie, advies op maat en straffe acties. Maak hier je VIP-afspraak en scoor je gratis toegangsticket voor de beurs. Bereid je bezoek voor met de gratis inspiratiegids.

Kan je niet naar Batibouw komen? Ga dan langs in één van de toonzalen bij jou in de buurt voor advies op maat. Ook daar profiteer je van de tijdelijke acties