4000 euro besparen op je nieuwe keuken? Scoor tijdelijk een vette (ver)bouwpremie van Keukens De Abdij.

Gepubliceerd op 13 September 2023

Ga je bouwen of verbouwen? Keukens De Abdij helpt je graag bij het realiseren van jouw droomkeuken. Daarbij gaan ze echt all the way. Zo kan je deze maand een (ver)bouwpremie ter waarde van 4.000 euro opstrijken. Een tijdelijk maar veelbelovend aanbod. Vraag hier vóór 30 september je premie aan en bespaar fiks op jouw nieuwe keuken.  

(Ver)bouwplannen? Keukens De Abdij staat je bij!

Het is nu eenmaal een feit: bouwen of verbouwen is niet goedkoop. Je kan nog steeds premies krijgen van de overheid, maar die komen vaak met specifieke voorwaarden. Bovendien zijn de prijzen van bouwmaterialen het afgelopen jaar met gemiddeld 15% gestegen. Gelukkig is er ook goed nieuws.

Keukens De Abdij pakt uit met een straffe stunt. Nog de volledige maand september kan je een vette (ver)bouwpremie ter waarde van 4.000 euro scoren, die je kan spenderen bij aankoop van jouw nieuwe keuken. Zo wordt er plots veel meer mogelijk. Dat ruime kookeiland bijvoorbeeld, of dat prachtige keukenwerkblad waarvan je droomde. Doe alvast hier inspiratie op. Je bespaart liever budget voor andere projecten? Ook dat kan!

Registreer hier je keukenproject om jouw (ver)bouwpremie te claimen. Een medewerker van Keukens De Abdij neemt dan persoonlijk contact met je op voor verdere informatie.

Grote keukenbeurs: 5 gratis toestellen en grote kortingen 

Er zijn trouwens nog meer interessante acties bij Keukens De Abdij. In september geniet je er van fikse beurskortingen ter gelegenheid van de Grote keukenbeurs. Bij aankoop van een nieuwe keuken krijg je zelfs 5 gratis inbouwtoestellen ter waarde van 4.000 euro.

Beeld het je eens in: een gratis stoomoven, koelkast, vaatwasser, microgolf én inductiekookplaat. Het is maar één van de vele mogelijke combinaties. Last but not least: Keukens De Abdij zorgt zelfs voor een gratis afbraak van jouw oude keuken.

Maak deze maand nog een afspraak in de toonzaal van je keuze om van de acties te profiteren. 

Laat je inspireren en krijg advies van keukenexperts 

Een belevingstoonzaal van Keukens De Abdij bezoeken is trouwens altijd een goed idee, want je doet er volop inspiratie op én krijgt er advies op maat. De ervaren adviseurs luisteren aandachtig naar je keukenplannen, beantwoorden je vragen en begeleiden jou bij je keuzes. Vind hier een toonzaal in je buurt en plan alvast je uitje.

Een drukke agenda? Je kan ook inspiratie opdoen vanuit je zetel. Met deze inspiratiegids bijvoorbeeld, of door de website van Keukens De Abdij te bezoeken. Daar ontdek je naast uiteenlopende keukenstijlen ook verbluffende realisaties. Je kan er zelfs jouw keuken op maat ontwerpen met de handige 3D keukenplanner. Jouw nieuwe kwaliteitskeuken ligt binnen handbereik! 

Besparen op (ver)bouwbudget, maar niet op kwaliteit? In september kan je dankzij Keukens De Abdij een (ver)bouwpremie van 4000 euro opstrijken! Registreer je nog deze maand op hun website om kans te maken.