Keuken – Wat zijn de keukentrends van 2018?

Van een vluchtig ontbijt in de ochtend tot gezellige etentjes met de vrienden. De keuken is het zenuwcentrum van ons huis geworden. Omdat we er steeds meer vertoeven, krijgt de inrichting van onze keuken ook steeds meer aandacht. Ben je er nog niet helemaal uit wat jij met je keuken wil doen? Laat je inspireren door de keukentrends van 2018.

Passie voor patronen

Trocadero Flower

Nu patroontegels een ware trend zijn, vind je ze in een veelvoud aan kleuren en prints terug. Wil je graag de sfeer van weleer weer oproepen? Of ga je resoluut voor strak en minimalistisch? Voor elke keuken- en woonstijl vind je gegarandeerd een gepaste patroontegel.

Of creëer een échte eyecatcher in je keuken. Baken de ruimte rond je kookeiland af met de speelse Trocadero Flower cementtegel. In combinatie met een keramisch parket of een vloertegel met zachte kleurschakeringen, creëer je de perfecte balans tussen speelsheid en rust.

Duurzaam en Robuust

Tilestone Ethos Ash

Grote tegels blijven aan populariteit winnen. Hun afmeting en het beperkte gebruik van voegen zorgen voor een groter ruimtelijk gevoel, wat zeker een voordeel is in kleinere keukens.

Tilestone Ethos Ash is een 100% massief keramische vloertegel. Dit maakt hem uitzonderlijk druk- en vlekbestendig en zo goed als onverslijtbaar. Een leven lang blij met je keuze dus! Bovendien zorgen de beige-bruine kleurschakeringen in deze tegel voor een gemakkelijk onderhoud. Met Tilestone Ethos Ash voorzie je je keuken van dé ideale robuuste tegel.

Licht en Luchtig

Carrara Gris Saltinato

Tegels in lichte kleuren, ze zorgen voor een tijdloze en rustige all-round basis in je interieur. Zowel strakke minimalistische keukens als landelijke interieurs krijgen zo een verfrissende toets. Imponeer daarom al je gasten moeiteloos met Carrara Gris Saltinato. Deze witte marmerimitatie van natuursteenplaten bezorgt jouw interieur de klasse en uitstraling waar je naar op zoek bent.

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen.

Deze keramische tegels sieren onze hedendaagse woningen en terrassen

De vloer onder je voeten bepaalt de look and feel van een kamer.

Droom weg met de najaarsstijl van 2019: La palace Parisienne

Romantisch flaneren door het schilderachtige Montmartre, wegdromen bij de haute couture in de boe

GRATIS Nieuwsbrief