Verander je spoelbak in een stijlvolle werkplek, dankzij de All-In-set van Franke

06/07/2023

De keuken is meer dan ooit een multifunctionele plek geworden. Qua taken blijft het allang niet meer bij koken. Eten bereiden, schoonmaken en opruimen horen er allemaal bij. Om snel op te schieten, slaan we bovendien aan het multitasken. Geen stress, want een veelzijdige duizendpoot voor in je spoelbak helpt je met het klaren van alle klusjes. Ontdek wat er allemaal kan met de All-In-set van Franke.

Eindeloze mogelijkheden

Slim, stijlvol, maar vooral multifunctioneel. Zo zou je de All-In-set van Franke kunnen omschrijven. De toebehorenset verandert je spoelbak in een handomdraai in een multifunctionele werkplek dankzij 8 gesofistikeerde accessoires. Vanaf dan kan je van het ene klusje naadloos overgaan in het andere. Zo maakt deze set jou het leven makkelijker. Bekijk de video en ontdek hoe het werkt.

Telescopische brug

Een eerste accessoire is de telescopische brug die je helpt met het organiseren van de andere accessoires. Je vult je potten eenvoudig met water terwijl je ze op deze brug laat rusten. Meer comfort voor jou dus! Dankzij de uitschuifbare roestvrijstalen rails past de brug op elke spoelbak (tot 540 mm). Ook aan duurzaamheid geen gebrek. De handvaten zijn gemaakt uit duurzaam materiaal, zodat je enorm lang van dit accessoire kan genieten.

Graag meer keukeninspiratie? Download de gratis brochure.

Bamboe snijplank

Een snijplank kan natuurlijk niet ontbreken in de multifunctionele All-In-set. Dankzij de ingebouwde ‘voetjes’ aan de onderkant van de bamboe snijplank ben je zeker van extra stabiliteit tijdens het snijden van je groenten. Ook wanneer je niet zoveel werkruimte hebt, biedt deze snijplank de oplossing. Je kan ze namelijk in de telescopische brug plaatsen, waardoor je ruimte wint op je aanrecht.

Groot afdruipbakje

Je ingrediënten afspoelen en schoonmaken zonder dat alles vol ligt? Daarvoor gebruik je het grote afdruipbakje uit de All-In-set. Dankzij het royale formaat spoel je makkelijk meerdere groenten tegelijk af. Bovendien kan je dit bakje in de telescopische brug plaatsen. Zo kan al het water makkelijk wegvloeien, want dit bakje dient ook als vergiet. Wil je snel wat bestek afwassen? Dan is dit afdruipbakje ideaal om je bestek even in te leggen. Dankzij de afwerking met Sanitized ben je bovendien zeker van een uitstekende hygiëne. Deze behandeling gaat immers de groei van bacteriën tegen. En da’s altijd mooi meegenomen in een keuken.

Graag advies? Neem dan contact op met een verdeler in je buurt.

Klein afdruipbakje

Het kleine afdruipbakje heeft dezelfde kenmerken als de grote variant. Ook dit wordt gemaakt uit Sanitized-materiaal, wat extra hygiëne oplevert. Dankzij het compacte formaat kan je kleine groenten of kleine hoeveelheden makkelijk spoelen zonder veel opruimwerk nadien. Je kan het namelijk ook als klein vergiet gebruiken.

Klein voorraadbakje

Van multifunctionaliteit gesproken: het klein voorraadbakje kan je zowel in je spoelbak als in je frigo gebruiken. Wanneer je het bakje in de spoelbak gebruikt, kan je het makkelijk in de telescopische brug plaatsen. Ga je er gewassen ingrediënten in bewaren tot je ze nodig hebt tijdens het bereiden van je maaltijd? Of doet het dienst om schillen of ander afval op te vangen, zodat je die nadien naar de vuilbak kan brengen? Je kan de functie invullen hoe het jou uitkomt. Mogelijkheden te over!

Bamboe cover

Wil je je ingrediënten langer vers houden? Dan is de bamboe cover jouw partner in crime. Dit afdekplaatje past perfect op het kleine voorraadbakje en het kleine afdruipbakje. Het voorraadbakje kan je met dit handige accessoire makkelijk afdekken wanneer je je ingrediënten nog even in de frigo plaatst. Maar ook wanneer je het bakje in de spoelbak hebt staan, kan je de bamboe cover gebruiken om bijvoorbeeld je afval af te dekken.

Mobiel druipblad

Verder bevat de All-In-set ook een mobiel druipblad. Dankzij het schuine oppervlak kan je dit perfect gebruiken als afdruiprek naast je spoelbak. Zo kan je tijdens het klaarmaken van je maaltijd ook al een beetje afwassen, want dit combineer je makkelijk met het grote afdruipbakje om je bestek in te leggen. Daarnaast is het mobiel druipblad hittebestendig. Geen probleem dus om je potten en pannen neer te zetten als je ze net van het vuur hebt gehaald.

Opbergdoos

Tot slot omvat de All-In-set ook een opbergdoos. Een handige doos om alle andere accessoires in op te bergen en dus bij elkaar te houden. Zo hoef je niet naar het geschikte accessoire op zoek te gaan tijdens het koken, bereiden of schoonmaken. Bovendien past deze opbergdoos in elke standaard keukenkast.

Mix and match

De All-In-set van Franke biedt heel wat hulp en voordelen in je keuken. Maar misschien passen een aantal accessoires beter bij jouw gewoonten dan andere? Geen probleem, want jij kiest hoe groot je pakket is. De verschillende sets variëren namelijk van 3 tot 8 producten. Zo bepaal je zelf welke set helemaal voldoet aan jouw wensen. Ontdek hier de verschillende sets en vind jouw match.

Benieuwd naar de multifunctionele All-In-set van Franke? Een expert helpt je graag verder met je keuze. Vind de dichtstbijzijnde Franke-dealer bij jou in de buurt of doe inspiratie op met deze brochure.

In samenwerking met FRANKE nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.