Structuur en comfort op en rond de spoelbak met Franke’s All-In-set

Gepubliceerd op 05 July 2022

De keuken was nog nooit zo’n multifunctionele plek. We schakelen van kitchen office naar koffiecorner met koken en eten tussenin, en willen dat alles zo smooth mogelijk verloopt. Franke maakt van goochelen in de keuken een makkelijke truc en tovert met zijn gloednieuwe All-In-set je spoelbak als centrum van de keuken om in een geolied werkstation waar je naadloos kan shiften tussen bereiden, koken, schoonmaken en opruimen. Maak kennis met de multifunctionele duizendpoot die in iedere spoeltafel past.

8 accessoires, eindeloos veel mogelijkheden

Franke staat bekend om zijn slimme, maar ook stijlvolle features op en rond de spoelbak. Vandaag introduceert de keukenspecialist zijn All-In-set, een flexibele toebehorenset die je spoelbak verandert in een multifunctionele werkplek waarbij je alles binnen handbereik hebt. Bereiden, koken, schoonmaken of opruimen, de 8 gesofistikeerde accessoires zorgen ervoor dat je naadloos overgaat van de ene handeling in de andere. Alle tools passen bovendien als een puzzel in elkaar, op een spoeltafel tot 540 mm (via de telescopische brug) en in de opbergdoos.

Bereiden

Of je nu een uitgebreid diner bereidt op zaterdagavond of een snelle lunch tijdens het telewerken, de All-In-set maakt het je in eender welke situatie en op ieder moment gemakkelijk. Met de bamboe snijplank, het grote en kleine afdruipbakje en het voorraadbakje helpt All-In je om ingrediënten vlot te snijden, te schillen en afval eenvoudig te verzamelen. De bamboe cover zorgt ervoor dat je het voedsel kan afdekken om het in de koelkast te bewaren.

Koken

De telescopische brug, de afdruipbakjes en het mobiel druipblad (uit soepele silicone) zijn dan weer handig wanneer je aan het koken bent. Zet potten en pannen op de brug om ze onder de kraan te vullen, gebruik het afdruipbakje om bijvoorbeeld pasta af te gieten en bescherm het werkoppervlak door hete pannen en borden op het mobiele druipblad te zetten.

Schoonmaken en opruimen

Snel afwassen en opruimen? Geen probleem. De brug, de afdruipbakjes en het mobiel afdruipblad helpen om glazen, borden, bestek en ander kookgerei af te spoelen en te laten drogen. Maar ook na de afwas zit de taak van de All-In-set er nog niet op. Het multifunctionele werkstation helpt je ook bij het opruimen en opbergen van alle toebehoren. De opbergbox houdt alle accessoires samen en zorgt ervoor dat je alles netjes kan wegzetten in de keukenkast.

Droom jij ook al van deze multifunctionele duizendpoot? Een expert helpt je graag verder! Vind de dichtstbijzijnde Franke-dealer in je buurt of doe inspiratie op met deze brochure

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan