Meer kleur in de keuken met Franke

Soort zoekt soort of tegengestelden trekken aan? Franke speelt Cupido en gaat op zoek naar jouw perfecte keukenmatch. Wil je graag een keuken waar de kleuren naadloos in elkaar overlopen? Of mix & match je er liever op los om een bijzonder en kleurrijk designstatement neer te zetten? Met de Active Plus-keukenkranen combineer je naar hartenlust. Wat is jouw type?

Een gouden jubileum

Een roségoud- of goudkleurige kraan in een landelijke keuken geeft die meteen een chique uitstraling. Ook in een modern interieur zorgt de metalen kraan voor een opvallend effect, zeker met z’n geborstelde afwerking. Kies voor een contrasterende combinatie zoals brons met zwart en je keukenkraan springt meteen in het oog.

De perfecte match

Niet enkel de kleur maakt Active Plus speciaal, ook de matte en industriële uitvoering zorgt dat de karaktervolle kraan een blikvanger in je keuken wordt. Bovendien matchen de kleuren van de kranen ook feilloos met die van de Fragranit+ spoelbakken, vervaardigd op basis van graniet.

De bad boys

Franke gaat nog een stapje verder met de monochrome zwarte trend en stelt de Active Plus-kraan in meerdere tinten zwart voor: onyx, matzwart, gun metal en smoked shiny. Deze zijn beschikbaar in zowel een metaal als Fragranit+ uitvoering. De stoere kranen contrasteren mooi met een witte achtergrond of blenden net moeiteloos in met een uniforme zwarte keuken.

Beschikbaar in

Nieuwe metaalkleuren: Zwart mat, Wit mat, Nikkel, Smoked shiny, Gun metal, Brons, Koper. Kleuren in combinatie met Fragranit+: Grafiet, Metaal wit, Steengrijs, Champagne, Onyx, Vanilla, Taupe. Verkrijgbaar vanaf 389,63 euro.

Interesse de ideale oplossingen voor je keuken? Vind je dichtstbijzijnde Franke-dealer in de buurt of doe inspiratie op in de brochure.

In samenwerking met Franke nv

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Franke nv

De dorstlesser die een gezin tot 400 euro per jaar bespaart

Wat overschakelen naar kraantjeswater een gemiddeld gezin kan opleveren?

Spoel je inspiratieloze keuken weg: dé trends voor spoeltafels

Groenten spoelen, een kookpot met water vullen, handen wassen, iets afgieten en ga zo maar door.

De spoeltafel waar je ook je keukentoebehoren in bewaart

Franke stelt Box Center voor het eerst voor aan het publiek tijdens Batibouw

Aan de kant voor Style

Franke lanceert Style, een gloednieuwe spoeltafel met afgeronde opstaande rand en zijdelingse kra

GRATIS Nieuwsbrief