Kranige Pescara

Voor de ontwikkeling van de nieuwste keukenkraan Pescara haalde Franke de mosterd bij professionals. Dat Pescara verwant is aan de kranen die worden gebruikt in de professionele keuken, is eraan te zien. Wat onmiddellijk opvalt, is de zichtbare flexibele metalen slang die de kraan extra hoogte geeft.

Pescara is beschikbaar in een L- en een XL-versie, elk met een verschillende hoogte. Vanaf de kraanvoet gemeten zijn de L- en de XL-versie respectievelijk 42 cm en 59 cm hoog.

Magnetische houder

Naast de hoge flexibele slang is de keukenkraan uitgerust met een afneembare kraanuitloop die steunt op een vaste arm. De uitloop ligt goed in de hand en werkt als een mobiele sproeikop met regelbare waterstraal. Je vult er een kookpot of een emmer mee zonder spatten, maakt er in een handomdraai potten en pannen mee proper of spoelt er gemakkelijk fruit en groenten mee af. Na gebruik klik je de kraanuitloop gewoon in de magnetische houder. De magneet zorgt ervoor dat de uitloop mooi op zijn plaats blijft zitten.

Rond as draaien

Dat de flexibele slang zichtbaar is en niet, zoals gebruikelijk, in de spoelbakkast zit, zorgt ervoor dat de kranen volledig en ongehinderd rond hun as kunnen draaien zonder dat de metalen slang in de war raakt.

Doordat de flexibele slang aan de bovenkant zit, kan je bovendien de volledige spoelbakkast benutten voor een afvalsysteem of als extra opbergruimte.

Red Dot Award 2017

Pescara is een stoere kraan die dankzij enkele afgeronde elementen elegant voor de dag komt. Mag de kraan extra robuust ogen, dan zal de inox uitvoering je wellicht bekoren. Liever wat meer glans voor deze eyecatcher? Dan kies je beter voor de uitvoering in chroom.

De nieuwste keukenkraan Pescara werd bekroond met de Red Dot Award 2017.

De aanbevolen verkoopprijs van de L- en de XL-versie van de nieuwste semiprofessionele keukenkraan Pescara begint vanaf respectievelijk 495 euro en 595 euro, excl. 6 of 21% btw.

Voor meer informatie of het adres van een verkooppunt in je buurt kan je surfen naar www.franke.be, een bezoek brengen aan de Franke showroom in Ninove of bellen naar 054 31 01 11.

 

In samenwerking met Franke nv

Meer nieuws van Franke nv

Meer kleur in de keuken met Franke

Soort zoekt soort of tegengestelden trekken aan?

De dorstlesser die een gezin tot 400 euro per jaar bespaart

Wat overschakelen naar kraantjeswater een gemiddeld gezin kan opleveren?

Spoel je inspiratieloze keuken weg: dé trends voor spoeltafels

Groenten spoelen, een kookpot met water vullen, handen wassen, iets afgieten en ga zo maar door.

De spoeltafel waar je ook je keukentoebehoren in bewaart

Franke stelt Box Center voor het eerst voor aan het publiek tijdens Batibouw

GRATIS Nieuwsbrief