Hoe gezond is de lucht in jouw keuken? Deze dampkap verwijdert zelfs virussen, stof en bacteriën.

Gepubliceerd op

De keuken is dé plek in huis waar we samenkomen en -leven. De keuken een gezonde omgeving houden is dus cruciaal. Daarom lanceert Franke de Mythos Air Hub-dampkap: een knap staaltje technologie dat niet alleen als afzuigkap werkt, maar ook de lucht zuivert van virussen, stof en bacteriën. De lucht in je keuken was nog nooit zo fris en gezond!

Schone, hygiënische, geurloze lucht

Waar een klassieke dampkap enkel afrekent met dampen en ongemakkelijke kookgeuren, gaat de Mythos Air Hub-dampkap een stap verder. Met twee aparte luchtstromen en desinfecterende ultravioletlampen filtert hij moeiteloos de lucht. Het hoogtechnologische reinigingssysteem verwijdert bovendien zo’n 99,99% van de bacteriën en virussen, zonder schadelijke stoffen uit te stoten. Ontdek de functies van de Mythos Air Hub.

Designfilter

De Air Hub-dampkap is heel gebruiksvriendelijk dankzij het handige bedieningssysteem. Je zet het systeem aan wanneer je wil, zolang je wil. De geïntegreerde Sound Pro-ventilator zorgt ervoor dat alles stil verloopt. Geen storende geluiden dus! Franke maakt indruk met een strak design in drie uitvoeringen: een wandmodel, T-model of ingebouwde plafondafzuigkap. Zo past de Air Hub-dampkap in elke keuken. Bekijk de Air Hub modellen.

De dampkappen van Franke combineren stijl met functionaliteit en voldoen aan de huidige normen voor veiligheid, comfort en geluidsniveau. Met een Mythos Air Hub-dampkap wordt de lucht in je keuken niet alleen gezuiverd, maar ook ontsmet. Benieuwd naar de ideale match voor jouw project? Neem contact op met je dichtstbijzijnde dealer voor advies.

   

standaard