Een elegante spoelbak van roestvrij staal met dito keukenkraan? Klasse!

Gepubliceerd op

De spoelbak en keukenkraan zijn zowat de meest gebruikte onderdelen van onze keuken. Beide moeten praktisch, en liefst ook echte eyecatchers zijn. Slaag je erin om je keukenkraan en spoelbak op elkaar af te stemmen, dan is het plaatje helemaal compleet. Doe inspiratie op en til je keuken naar een hoger niveau. 

Mythos-spoeltafels: fijne details en optimaal gebruikscomfort

Bij de keuzes voor onze keuken houden we rekening met een aantal belangrijke dingen. Sfeer en comfort bijvoorbeeld, zijn cruciale eigenschappen. Deze minimalistische en verfijnde spoeltafel sluit goed aan bij die wensen. Met zijn unieke afmetingen en afgeronde hoeken maakt die jou het leven eenvoudiger. Een spoelbak uit roestvrij staal is tegelijk superstevig en tijdloos. Keur de look van een klassieker in wording.

Snel weer schoon, zonder ongelukjes

Wist je dat met een Mythos-spoeltafel de kans kleiner is dat je servies of glazen breken tijdens het spoelen? Mythos-spoeltafels zijn niet alleen hitte- en schokbestendig, maar ook elastisch. Bovendien scoren ze hoog op hygiëne. Dankzij de strakke hoekradius, het vlakke ventielcover en de rand van 6 mm krijgen vuilafzettingen, bacteriën en vieze randen geen kans. Niet verwonderlijk dat deze spoeltafels makkelijk schoon te houden zijn. Ontdek de onderhoudsvriendelijke Mythos-spoeltafels.

Spoeltafels in diverse formaten

Ben jij ook zo zuinig op je keukengerief? Als je je ovenschotel of bakplaat snel even met de hand afwast, gaat die eens zo lang mee. Een grote spoelbak is daarvoor extra makkelijk. Waarom geen grote en kleine spoelbak combineren? De grote spoelbak gebruik je voor het afwassen, het kleine bakje om vloeistoffen in weg te gieten of vodjes in op te bergen. Bekijk spoeltafels in diverse formaten.

Praktische accessoires

Met handige en slimme accessoires haal je nog meer uit je spoeltafel. Een afdruipmatje van roestvrijstalen staafjes bijvoorbeeld heeft tal van mogelijkheden. Nood aan een extra werkvlak, een afdruiprek of een onderzetter? Dit afdruipmatje is eigenlijk een drie-in-één. Je reinigt hem heel eenvoudig en om hem op te bergen, rol je hem gewoon weer op. Een mobiel druipblad is dan weer dé tool om een klein afwasje te doen waarbij glazen kunnen uitlekken terwijl overtollig water terug naar de spoelbal loopt. Groenten, fruit of pasta rechtstreeks spoelen of afgieten in je spoelbak? Dat doe je met het handige afdruipbakje. Een andere leuke extra is de roestvrijstalen inzetmand met geperforeerde bodem. Ontdek het gamma keukentoebehoren.

Makkelijk onderhoud

Bij een stijlvolle spoelbak hoort natuurlijk een bijpassende kraan. Tegenwoordig is op dat vlak veel mogelijk. Van ééngreepsmengkranen tot vensteroplossingen, van kranen die instant drinkbaar water bieden tot kranen met 360° beweeglijkheid. Ga je voor een uittrekbare kraan, of een zwenkbaar model? Een rvs-kraan heeft bovendien een laminaire straal. Een plus, want zo’n straal maakt minder geluid. Daarnaast bestaan er kranen met een sensor. Die kan je bedienen zonder ze aan te raken. En wat dacht je van een kraan die je helpt om water te besparen? De kranen Tango Neo en Taros Neo, hebben een hendel die je in twee posities kan plaatsen. Bij de eerste stand krijg je een waterstroom van 70%, bij de tweede stand is die 100%. Maar bovenal is een rvs-kraan supermakkelijk in onderhoud. Het stijlvolle design matcht met je spoelbak en laat geen sporen van vingerafdrukken zien. Klasse!

Fan van tijdloos en praktisch keukendesign? Ontdek dan een geslaagde combo van spoelbak en kranen. Vind je dichtstbijzijnde Franke-dealer in de buurt of doe inspiratie op met deze brochure.

   

standaard