Design keukenkranen ‘Active’ van Franke: een uitzonderlijk design, vanbinnen en vanbuiten

Gepubliceerd op 05 Juli 2022

Tijd voor een nieuwe keuken? Daar horen natuurlijk ook nieuwe keukenkranen bij. Naast een mooie look zijn duurzaamheid en optimaal comfort onmisbaar in je keuken. De Active-keukenkranen van Franke voldoen perfect aan deze omschrijving. We vertellen je graag wat ze allemaal te bieden hebben.  

Duurzaamheid en gebruikscomfort centraal

Wanneer je een nieuwe keuken plaatst, wil je dat het plaatje compleet is. De geschikte keukenkraan hoort daar natuurlijk ook bij. Een kraan die ontworpen is met het oog op gebruikscomfort en duurzaamheid past in elk keukenontwerp. De Active-keukenkraan heeft een handgreep die je in twee niveaus kan bedienen. Zo verminder je eenvoudig het waterverbruik met 50 %. De eerste stand biedt al genoeg druk om potten en pannen te vullen of de afwas te doen. Toch graag wat extra druk? Dan zet je de kraan volledig open. Dankzij deze twee standen bespaar jij eenvoudig water. Ontdek de keukenkranen uit de Active-serie.

Bespaar door de temperatuurbegrenzer

Naast water besparen kan je met de Active-keukenkraan ook energie besparen. Hoe? Wel, heel makkelijk! De keukenkraan heeft een temperatuurbegrenzer waardoor je de temperatuur van de waterstroom in een handomdraai vermindert. De aanvoertemperatuur van het water beperk je makkelijk door de ring aan het handvat naar binnen te draaien. Zo bespaar je niet enkel water, maar ook geld en energie. Download de inspiratiebrochure en maak je nieuwe keuken hip en trendy.

Vaarwel spatten, vaarwel extra onderhoud

De Active-keukenkranen van Franke werken met een laminaire waterstraal. Ook dat biedt een aantal voordelen voor jouw keukenervaring. Een laminaire perlator werkt namelijk zonder luchtturbulentie. De waterstraal maakt minder lawaai, spettert veel minder en toch blijft het watervolume gelijk. Zo hoef je je in je nieuwe keuken niet meer druk te maken over de spatten rond de spoelbak. Daarnaast is je kookpot in no time gevuld, want er gaat geen druppel water verloren. Benieuwd welk model perfect aansluit bij je keuken? Vraag advies aan een expert.

Krachtige stroom dankzij de sproeistraal

Met een Active-keukenkraan zeg je dus vaarwel tegen spatten, maar er zijn nog meer pluspunten. De sproeistraalfunctie creëert een krachtigere stroom. Dat kan handig zijn bij verschillende taken in de keuken. Denk maar aan groenten of fruit spoelen, hardnekkig vuil van borden of pannen wassen… Bovendien reikt de straal dankzij deze functie tot in alle hoeken van je spoelbak. Zo geniet je eens zo snel weer van een stralende keuken.

Hand in hand met de Maris-spoelbak

In een nieuwe keuken heb je niets aan een keukenkraan zonder spoelbak. De Maris-spoelbak is de perfecte match voor de Active-keukenkraan. Je keuken wordt compleet dankzij de ruime, duurzame en bovenal hygiënische spoelbak. Dankzij de Sanitized®-behandeling ga je de groei van microben en bacteriën tegen en wordt je keuken onderhouden eens zo makkelijk. Ontdek welke troeven de Maris-spoelbak nog meer in petto heeft.

Kijk jij ook uit naar je nieuwe, duurzame en praktische keuken waarbij je keukenkraan alle comfort biedt? Ontdek het aanbod Active-keukenkranen van Franke die een perfecte match vormen met de Maris-spoelbak. Een expert helpt je graag op weg met goed advies.