De tijdloze keuken: deze matzwarte combo’s maken het verschil

Gepubliceerd op 17 September 2021

Strak, tijdloos én een geslaagd totaalplaatje. Leg jij de lat ook hoog voor je nieuwe keuken? Door je keukenkraan af te stemmen op je spoelbak bekom je een harmonieus geheel. Ga je voor een matzwarte combinatie, dan blijft de uitstraling van je keuken jaren actueel. Ontdek met welke duurzame combo jij het verschil maakt en realiseer je stoutste keukendromen.

Zwarte combinaties voor een tijdloos keukenontwerp

Waar trendkleuren elkaar in sneltempo opvolgen, is zwart de tijdloze keuze bij uitstek. Dat geldt niet alleen voor de fashionwereld. Ook in je keuken zal zwart niet uit de mode gaan. Door zwarte accenten te integreren, zorg je voor meer sfeer, diepgang en een vleugje tijdloze elegantie. Het mooiste resultaat krijg je door je zwarte spoeltafel te combineren met je favoriete bijpassende keukenkraan. Kies uit een breed assortiment zwarte spoeltafels en ontdek je favoriete bijpassende kraan.

Fragranit+: een duurzaam materiaal voor je spoeltafel

Graag een keuken met karakter? Dan mag het materiaal Fragranit+ niet ontbreken in jouw nieuwe keuken. De combinatie van design en functionaliteit tilt je keuken naar een hoger niveau. Naast een luxueus materiaal is graniet een van de hardste materialen wereldwijd. Hierdoor is het een toegevoegde waarde in elke keuken. Niet zeker welke keukenstijl jij best kiest? Ontdek hier welk keukentype jij bent.

Extreem slijtvast

Met natuurlijke materialen oogt je keuken extra stijlvol. Fragranit+ is eigenlijk verwerkt graniet. Het bestaat voor 80% uit natuurlijk kwartszand van hoge kwaliteit. De andere 20% bestaat uit hard acrylhars, waardoor men kleurpigmenten kan toevoegen. Met Fragranit+ ben je zeker van een breukbestendige, slijtvaste spoelbak die ongevoelig is voor krassen, koude en hitte tot 180° C. Bovendien bekom je altijd een warme uitstraling. Het oppervlak voelt warm aan, heeft een subtiele glans en een fijne structuur. Vind de ideale spoelbak in Fragranit+ voor jouw keuken.

Duurzame bescherming

Als er samengestelde materialen gebruikt worden voor je spoelbak op basis van graniet, ben je zeker van een duurzame bescherming. Fragranit+ is niet poreus, waardoor het aan de strengste hygiënische normen voldoet. Maar er is meer. Een geïntegreerde Sanitized®-hygiënefunctie in je Fragranit+ spoeltafel houdt het oppervlak proper en beschermt het. Deze laag vermindert de groei van bacteriën en microben met maar liefst 99%. Vind een Franke-verdeler bij jou in de buurt en laat je adviseren.

Makkelijk onderhoud

Je ziet je nieuwe keuken al helemaal voor je. Een zwarte spoelbak van Fragranit+ met een bijpassende kraan. De beoogde elegante en warme look komt steeds dichterbij. Maar hoe zit het met het onderhoud van je spoelbak? Geen zorgen, want graniet houd je heel eenvoudig mooi. Veeg je spoeltafel schoon in cirkelvormige bewegingen met een ingezeept microvezeldoekje en spoel het oppervlak nadien grondig af. Eenvoudiger wordt het niet!

Werk maken van je ambitieuze keukenplannen? Ontdek jouw ideale combinatie van spoelbak en keukenkraan in elegant zwart. Met het duurzame materiaal Fragranit+ geniet je jarenlang van een tijdloos en praktisch keukendesign. Vind de dichtstbijzijnde Franke-dealer in je buurt of doe inspiratie op met deze brochure.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan