De spoeltafel waar je ook je keukentoebehoren in bewaart

21/12/2018

Franke stelt Box Center voor het eerst voor aan het publiek tijdens Batibouw

Vraag het aan eender welke chef: organisatie is alles in de keuken. Aparte keukenonderdelen op elkaar afstemmen, helpt om diverse handelingen naadloos in elkaar te laten overgaan. Franke perfectioneert dit principe met de Box Center: een spoeltafel waarin je de belangrijkste keukenaccessoires kan bewaren en die er ook nog modern uitziet met zijn hoekradius van slechts 12 mm.

De spoeltafel is het zenuwcentrum van een keuken, waarrond het merendeel van de actie gebeurt. Je wast er groenten, die je vaak samen met andere ingrediënten vlak ernaast snijdt, haalt er water om te koken, maakt er keukengerei schoon en ga zo maar door. De Box Center van Franke tilt de organisatie van dit keukengebied naar een nieuw niveau. De belangrijkste keukenaccessoires, zoals messen, snijplanken en een afdruipbakje, zitten allemaal mee verwerkt in de spoeltafel.

Alles netjes aan de kant

Box Center bestaat uit twee units: de linkse is een traditionele spoelbak, terwijl de rechtse beschikt over een frame waar je keukengerei verticaal in kan bewaren. In de zogenoemde ‘Nachtmodus’ plaats je hier zowel de synthetische als houten snijplank, het houten messenblok met drie messen en het afdruipbakje. Onder dit frame bevindt zich nog een extra droogrekje voor servies.

Alles uit de spoeltafel

In ‘Dagmodus’ haal je alles uit de kast, of beter gezegd: spoeltafel. Zo gebruik je de tweede unit als ‘uitdruipplaats’ voor je borden, of om bijvoorbeeld groenten of fruit in te wassen. Overtollig water laat je probleemloos weglopen zonder je handen nat te maken, via een drukknop op de spoeltafelrand. Het messenblok kan je rechtop plaatsen, dankzij een houten lat aan de onderkant.

 

In samenwerking met FRANKE nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.