In de greep van grijs: je tijdloze keuken verdient een bijpassende, duurzame spoelbak

30/04/2024

Grijs saai? Nee hoor! Na een heropleving in de modewereld zien we de minimalistische it-tint ook volop opduiken in het interieur. Grijs is niet alleen heel tijdloos en stijlvol, het brengt ook een gevoel van rust, evenwicht en verbondenheid met de natuur. Keukenexpert Franke heeft de schoonheid van deze kleur knap vertaald naar een gloednieuwe leigrijze afwerking voor hun Fragranite-keukenspoelbakken. Ontdek de mogelijkheden voor jouw keukenproject. 

Een duurzame spoelbak met de look van natuursteen 

De Fragranite-spoeltafels van Franke staan bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn slijtvast, bestand tegen beschadigingen en opgewassen tegen hoge temperaturen tot wel 180°C. De zachte textuur van het materiaal voelt bovendien fijn aan en is ook nog eens onderhoudsvriendelijk. 

Maar het oog wil ook wat. Daarom koppelt Franke functionaliteit aan hoogwaardig design. Kijk maar eens naar de Fragranite-spoelbakken ‘Mythos’ en ‘Maris’. Ze ogen superstrak. In de gloednieuwe leigrijze kleur hebben deze spoelbakken dezelfde high-end uitstraling als natuursteen. Gebouwd om lang mee te gaan, geschikt voor dagelijks gebruik en met een tijdloos design voor een spoelervaring van hoog niveau. Klasse! 

Voor elke keuken een grijze Fragranite-spoelbak  

Donkergrijs is hot. Leigrijs, de nieuwste monochrome afwerking voor Franke’s Fragranite-spoelbakken, vangt het stijlvolle karakter van de kleur en brengt het in de keuken voor een evenwichtige, tijdloze sfeer die jarenlang inspireert. Deze trendy tint is veelzijdig en past bij zowat alle andere keuken- en stijlelementen.

Wat je interieurstijl ook is, er is zonder twijfel een plek voor een grijze spoelbak van Franke. Zo is het een perfecte aanvulling op kraanwerk in chroom of goud en elk kleurenpalet. Wil je het iets lichter? Dan is een spoeltafel in het zachtere steengrijs wellicht wat voor jou. Maar ook liefhebbers van een matte zwarte keuken of houten accenten vinden hun match in de Fragranite-spoeltafel. 

Over Franke

Al jarenlang staat de Franke Group bekend om haar stijlvolle producten, uitstekend gebruiksgemak en topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1911 in Zwitserland, hebben ze zich gespecialiseerd in RVS-productie en zijn ze bekend geworden om hun technische precisie en traditioneel vakmanschap. Deze principes blijven meer dan honderd jaar later nog steeds onveranderd.

Franke Home Solutions, als onderdeel van de Franke Group, biedt intelligente, duurzame en complete keukenoplossingen. Die zorgen voor comfort en een warm thuisgevoel in de keuken, waardoor de ruimte naadloos opgaat in de woning. De ontwerpen zijn afgestemd op verschillende levensstijlen en passen binnen elk budget, wat bijdraagt aan het inclusieve en uitgebreide karakter van Franke. Ontdek het uitgebreide assortiment.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken? Ga langs bij een Franke-verdeler in je buurt of surf naar www.franke.com. In deze gratis inspiratiegids vind je meer frisse keukenideeën. 

In samenwerking met FRANKE nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.