Aan de kant voor Style

Franke lanceert Style, een gloednieuwe spoeltafel met afgeronde opstaande rand en zijdelingse kraanwerkbank. De inbouwspoeltafel met grote spoelbak en afdruipvlak is vervaardigd van Fragranit+ in de nieuwste kleur Alabasterwit.

Style werd bekroond met de iF-award en de Red Dot Award.

Prijsbeest

Franke viel in de prijzen met Style. Het ontwerp won de iF award en de Red Dot Award. Dat Style geen klassieke spoeltafel is, zie je meteen aan de afgeronde opstaande rand rondom en aan de kraanwerkbank. Deze laatste bevindt zich, naar keuze, links of rechts van de spoelbak. Door de zijdelingse plaatsing krijg je meer beschikbare ruimte achter de spoelbak.

Naast de keukenkraan biedt de kraanwerkbank plaats aan de drukknop waarmee je de automatische ledigingsfunctie bedient. Met een druk op de knop laat je het afwaswater weglopen, zonder dat je met je handen in het afwassop moet.

Vloeiende lijnen

Een organische vormgeving zet de toon bij Style: vloeiende lijnen, een afgeronde opstaande rand, afgeronde spoelbakhoeken, een ronde roestvrijstalen afdekplaat voor de ventielzeef, …

Alabasterwit

Met de nieuwe kleur Alabasterwit voegt Franke zuiver wit toe aan de bestaande kleuren van Fragranit+.  Via een hoogtechnologisch procedé wordt de kleur in het materiaal ‘gebrand’. Dankzij deze techniek blijft de spoeltafel mooi, zelfs na vele jaren intensief gebruik.

Accessoires

De opstaande rand van de spoeltafel doet dienst als een rail waarop de accessoires rusten. Je schuift de houten snijplank en het zwarte verdeelbakje – dat je ook als serveerschaal kan gebruiken- gemakkelijk heen en weer over de volledige breedte van de spoeltafel. Zo heb je de accessoires steeds binnen handbereik.

Krasbestendig

Style is vervaardigd van Fragranit+, een ultrahard materiaal (enkel topaas, robijn en diamant zijn nog harder) dat voor 80% uit natuurlijke kwarts en voor 20% uit kunsthars bestaat.

Deze samenstelling verleent het materiaal zijn meest in het oog springende eigenschappen: krasvast, robuust en met een lange levensduur. 

Een gloeiend hete pan in de spoelbak? Of per ongeluk het deksel van een gietijzeren kookpot laten vallen op het afdruipvlak? Geen probleem! Fragranit+ is bestand tegen hoge temperaturen en kan tegen een stootje.

Sanitized

Ben je een hygiënefreak? Met Fragranit+ zit je goed. Vuildeeltjes kunnen zich niet vasthechten aan het gladde, poriënvrije materiaal. Daarbovenop krijgt Style standaard een Sanitized-behandeling met zilverionen. Via het vocht op en rond de spoeltafel detecteren de zilverionen de aanwezige bacteriën en neutraliseren ze vervolgens.

Onderzoek toont aan dat de Sanitized-behandeling de groei van bacteriën zo goed als volledig afremt.

 

De aanbevolen verkoopprijs van de spoeltafel Style in Alabasterwit bedraagt 813 euro, exclusief 6 of 21% btw. Je geniet 5 jaar garantie.

Voor meer informatie of het adres van een verkooppunt in je buurt kan je surfen naar www.franke.be of bellen naar 054 31 01 11. 

In samenwerking met Franke nv

Meer nieuws van Franke nv

Meer kleur in de keuken met Franke

Soort zoekt soort of tegengestelden trekken aan?

De dorstlesser die een gezin tot 400 euro per jaar bespaart

Wat overschakelen naar kraantjeswater een gemiddeld gezin kan opleveren?

Spoel je inspiratieloze keuken weg: dé trends voor spoeltafels

Groenten spoelen, een kookpot met water vullen, handen wassen, iets afgieten en ga zo maar door.

De spoeltafel waar je ook je keukentoebehoren in bewaart

Franke stelt Box Center voor het eerst voor aan het publiek tijdens Batibouw

GRATIS Nieuwsbrief