Keuken inspiratie: DSM Keukens onthult de nieuwigheden voor 2024

11/10/2023

Het jaar 2024 belooft een opwindend jaar te worden voor keukenliefhebbers, met spannende ontwikkelingen in keukenontwerp en -technologie. DSM Keukens staat klaar om je te inspireren met een voorproefje van wat er in de keukenwereld staat te gebeuren. Ontdek de nieuwigheden van DSM Keukens die eraan komen in 2024 en laat je inspireren voor je eigen keukenproject. Van slimme schuifdeuren tot karaktervolle trendkleuren en werkbladen met een wow-factor. Er is enorm veel te ontdekken. 

Slimme deuren voor ruimtelijke flexibiliteit

Eén van de nieuwigheden voor 2024 is de opkomst van slimme schuifdeuren, ook wel sliding doors genoemd. Met één simpele beweging kunnen wandkeukens discreet worden verborgen, waardoor een opgeruimde uitstraling ontstaat wanneer de keuken niet in gebruik is. Deze innovatie maximaliseert de beschikbare ruimte en biedt ruimtelijke flexibiliteit.

Tijd voor happy hour!

In 2024 draait alles om kastaccessoires die het gebruiksgemak verbeteren. DSM Keukens introduceert de nieuwste barkast-innovatie, waarbij de onderste twee delen uitklappen tot een handig 'tafeltje' en de bovenste twee delen omhoog schuiven, waardoor de volledige functionaliteit van de barkast wordt benut. Dit slimme ontwerp biedt meer mogelijkheden voor opslag en maakt je keuken nog functioneler.

Keukendeuren met pit in

Gedurfde keukendeurontwerpen gaan het helemaal maken in 2024. DSM Keukens biedt een scala aan gewaagde deurontwerpen waarmee je je persoonlijke stijl kunt uitdrukken. Van geribbelde deuren tot deuren met visgraatpatronen, de keukendeur wordt een canvas voor creatieve expressie. Ze voegen persoonlijkheid toe aan elke keuken en maken het tot een unieke ruimte.

Kleuren die de toon zetten

Het kleurenpalet van 2024 omarmt de moody trend met diepe en rijke kleuren zoals donkerblauw, olijfgroen en warme grijstinten. Deze kleuren stralen rust en verfijning uit, waardoor de keuken een gezellige en uitnodigende sfeer krijgt. Het moody kleurenpalet vormt een prachtig contrast met de strakke lijnen van moderne keukeninrichting.

Keukengrepen als finishing touch

Grepen spelen een cruciale rol in het keukenontwerp van 2024. DSM Keukens biedt een breed scala aan grepen die de finishing touch aan je keuken geven. Van minimalistische ingefreesde grepen tot chique bronzen grepen, er is voor elk ontwerp en elke smaak een geschikte greep beschikbaar.

Werkbladen van duurzame materialen

DSM Keukens biedt werkbladen gemaakt van materialen met marmer- of houtlook aan. Ook een kalksteen-look is nieuw in het gamma. De materialen combineren de esthetische schoonheid van natuursteen of hout met milieuvriendelijkheid. Ze dragen bij aan het verminderen van de ecologische impact van keukens, terwijl ze perfect passen bij de moderne levensstijl van bewuste consumenten.

Bij DSM Keukens begrijpen ze de evoluerende behoeften van hun klanten. Met deze innovatieve kastaccessoires, keukendeuren, kleuren, grepen en werkbladen willen ze jou inspireren en helpen om je droomkeuken te realiseren. Ontdek de nieuwste trends en maak van je keuken een functionele en stijlvolle ruimte die perfect bij je past. Ontwerp je keukenontwerp zelf met hun gratis 3D-keukenplanner, of maak een afspraak en laat je begeleiden door een adviseur.

In samenwerking met DSM Keukens

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.