Retro keukentoestellen: de look van toen, de technologie van nu

Gepubliceerd op 18 Juni 2019

Keukentoestellen met retrolook blijven hot. Je vindt ze dan ook terug bij verschillende keukenfabrikanten. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in een modern jasje: de look van toen opgefrist, gecombineerd met hedendaagse technologie. Helemaal klaar voor een nieuwe generatie fans.

Conversation pieces

Open keukens zijn meer en meer de norm, ze vormen het hart van je huis. Komen er gasten over de vloer dan kunnen die meegenieten van je kookkunsten en terwijl een babbeltje slaan. Een mooie keuken met bijhorende toestellen zorgt voor een ultieme kookbeleving. Zijn ze in je strakke keuken verborgen achter een wand of doen ze dienst als echte ‘conversation pieces’?

Retrodesign om mee uit te pakken

Wil je een keuken die de tongen losmaakt? Dan zijn toestellen met retrolook vast je ding. Iconische uitstraling, strakke vormen, opvallende kleuren en uitgekiende designs. Ze hebben alle ingrediënten om je keuken op smaak te brengen. Of je nu woont in een modern appartement, een landelijke fermette of een klassiek herenhuis, retrotoestellen staan goed in elk type huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van muntgroene toestellen in je nieuwe zwarte keuken? Een echt statement in je interieur! Kom onze keuken en toestellen ontdekken.

Topper uit de jaren ‘90

Vroeger was alles beter, zo dacht Smeg er ook over. De Italiaanse producent van keukenapparatuur bracht midden jaren ‘90 een fifties retrolijn koelkasten op de markt. Een groot succes zo bleek. Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken en krijgen ze vaak een glansrol in reclames, series, films, tv-shows, enzovoort. Maar niet alleen de frigo’s kregen de jaren ’50 look, ook producten zoals vaatwassers, broodroosters, dampkappen, fornuizen, blenders, koffiezetapparaten, … kregen een nieuw iconisch design.

Klaar voor de nieuwe generatie fans

Fan van retrotoestellen? Dan hoef je niet naar de computer te snellen voor een rondje surfen op tweedehandssites. De oude apparaten zijn echt ‘so nineties’. Met de moderne toestellen in retrolook hoef je niet in te boeten op kwaliteit. Ze zijn immers voorzien van hedendaagse technologie met moderne en zuinige snufjes! Bovendien is Smeg niet de enige fabrikant. Vraag naar onze retrotoestellen.

Retro koelkasten met moderne twist

In de nieuwste retro koelkasten wordt de ruimte volledig benut. Ze maken gebruik van superzuinige, slimme en moderne technologie zoals ledstrips voor meer licht, optimaal verdeelde temperatuur en speciale gekoelde zones voor je vlees en vis. Bovendien hebben ze bijna allemaal het energielabel A++.

Retro huishoudtoestellen

Niet alleen je koelkast kun je kiezen in een retrolook. Ook huishoudtoestellen zoals een blender, citruspers, broodrooster, koffieapparaat, staafmixer, waterkoker … staan met een iconisch jasje. Zo is alles mooi op elkaar afgestemd.

Wil je je nieuwe keuken inrichten met retro keukentoestellen? Ontdek de nieuwste exemplaren in de winkels en neem contact op voor advies op maat.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan