Loïcs ontdekkingstocht door de Dovy-fabriek

15/12/2023

Loïc Van Impe ken je ongetwijfeld als een dynamische foodvlogger en -blogger. Hij is ook een bekend tv-gezicht in ‘Zot van koken’, ‘Tussen 2 vuren’, ‘Snackmasters’ en ‘De Verraders’. Onlangs bracht hij een bezoek aan de Dovy-fabriek in Roeselare. Zijn komst bleef niet onopgemerkt. Hij snorde met een step door de fabriek en gaf uitleg en commentaar. Helemaal in zijn eigen stijl, zoals we dat van hem gewoon zijn. Zijn verkenningstocht werd vastgelegd in een ludiek videofilmpje.

Rit door de fabriek

Loïc neemt ons mee voor een tocht langs het indrukwekkende machinepark. Met zijn kenmerkend enthousiasme en een vleugje humor biedt hij inzicht in de geavanceerde technologieën en het vakmanschap van Dovy.

Donald achterna

Net als Donald in een vroegere tv-spot, klopt ook Loïc twee plankjes – één uit melamine en één uit laminaat tegen elkaar. Hij benadrukt hiermee de superieure kwaliteit van laminaat.

Boeiende informatie

Al in het begin van de video deelt Loïc interessante details met de kijker over de omvang van de fabriek en het aantal jaarlijks geproduceerde keukens. Zijn vlotte uitleg wordt versterkt door zijn natuurlijke charme en humor.

Accent op duurzaamheid

Op het einde van het videofilmpje geeft Loïc nog enkele feiten en cijfers weer in verband met duurzaamheid. Hij vermeldt terloops het aantal zonnepanelen op de daken, de water- en luchtzuiveringsinstallatie en nodigt de kijker uit om zelf een bezoek te brengen aan de fabriek.

Loïc sluit zijn bezoek aan de fabriek van Dovy af met een stevige handdruk aan Donald. En uiteraard mag een selfie met hem niet ontbreken!

Plannen voor een nieuwe keuken? Laat hem gratis uittekenen in 3D door een Dovy-keukenconsultant. Je prijs staat 2 jaar vast en je hoeft geen voorschot te betalen. Maak hier jouw afspraak. Benieuwd naar keukeninspiratie? Vraag hier je Dovy-magazine aan.

In samenwerking met Dovy Keukens

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.